star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 127 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

205 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 127 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 127m²


Ár:

205 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2011
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

ELADÓ egy 126 négyzetméteres, újszerű, földszinti lakás. A III. kerület egyik legnépszerűbb részén található az ingatlan, bevásárlóközpont 2 perc távolságra, iskolák és egy piac is található a közelben, azonban egy csendes, nyugodt környékről beszélünk. A lakás infrastruktúrája is kiváló, ugyanis az 1-es, 19-es és a 47-es villamos végállomása rendkívül közel helyezkedik el az ingatlanhoz. Mindemellett a közelben található a Hármashatár-hegy, mint kirándulóközpont, és a ház alatt egyből az Óbudai Szabadidőpark.Az ingatlanban 2 hálószoba (az egyikhez gardrób is tartozik), egy amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba, egy külön mellékhelység, valamint egy kamra is található. Tartozik még hozzá egy 34,5 négyzetméteres terasz, illetve egy 200 négyzetméteres kert is. Az ingatlan fűtéséről egy korszerű, energiatakarékos geotermikus rendszer gondoskodik, amely padlófűtéses hőleadókkal működik. Minden helységben található egy légkondicionáló. Továbbá tartozik a lakáshoz, igény szerint megvásárolható:- teremgarázs: 15.000.000 forint-tároló: 5.000.000 forintTökéletes választás lehet egy családnak, akik szeretnének a közelben tudni mindent, mégis egy nyugodt, rohanásmentes környéken szeretnének élni. Emellett ajánlanám olyan pároknak/családoknak is, akik szeretnek kirándulni, a városban tevékenykednek nap mint nap, azonban egy zöld környezetbe szeretnének hazatérni.Kérdés esetén hívjon bizalommal!

205000000 Ft


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6589721


+36 20

Ingatlannet kód: NET6589721


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 127 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 205 millió Ft, négyzetméter ára 1 614 173 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Cseh Klaudia referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6589721. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.