star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

48,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest 1. kép

Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület, Újpest

  • 50m²


Ár:

48 900 000 Ft

Közös költség
17,5 ezer Ft
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
van
Lift
van
Bútorozott
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!Eladásra kínálok Újpest-Városkapunál egy 50 négyzetméteres, 1 szobás, amerikai konyhás nappalival, tárolóval rendelkező  negyedik emeleti, világos tégla lakást.A lakás 2010-ben teljes felújításon esett át: új, hő- és hangszigetelt ablakok, biztonsági ajtó, modern belső nyílászárók, új elektromos hálózat és vízvezetékek, burkolatok, legkondicionáló, fürdőszoba teljes felújítása sarokkáddal, új konyhabútor. 

A társasház saját zárt udvarral rendelkezik, ahol a lakók számára a szabad helyek függvényében külön díj ellenében parkolási lehetőség van. Az udvaron zárt játszótér is található. 

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, 2x2m tárolóval rendelkezik. Azonnal beköltözhető!

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik - iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek mind a közelben találhatók, az Újpest városkapu metrómegálló pár méterre található.Tekintettel az ingatlan kiváló elhelyezkedésére és az alacsony rezsijére, ez a lakás remek befektetési lehetőség is. 

Megtekintés rugalmas, hétvégén és este is!.AZ INGATLAN LEÍRÁSATeljeskörűen felújított, hangulatos lakásKiváló tömegközlekedés, pár méter az Újpest városkapu M1 szobás, amerikai konyhás nappalis elrendezés, ideális két személynekKözelben 0-24 órás gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda és bevásárlási lehetőségekAZ INGATLAN JELLEMZŐIÚj, hő- és hangszigetelt ablakokModern belső nyílászárók és biztonsági ajtóÚj elektromos hálózat és vízvezetékekLégkondicionáló Hálószoba nagy gardróbszekrénnyelÚj burkolatok és radiátorok

Társasház teljes tetőszerkezet cseréje 2023-ban.LOKÁCIÓ:

Újpest-Városkapu metró megállóNegyedik emeleti lakás egy 6 emelet tégla épületbenIngyenes parkolás a környékenKözelben Újpest központ, Lidl, Duna Pláza EGYÉB ADATOKTávfűtésesAlacsony rezsiköltség, ideális befektetési lehetőségAzonnal birtokba vehető, tehermentes ingatlanKÖRNYÉK ÉS INFRASTRUKTÚRACsendes, zöld és biztonságos környék

Pár perc sétára található a Népsziget

Ne habozzon! Hívjon most, és nézze meg ezt a hangulatos lakást személyesen!Ingatlanosok segítségét NEM szeretném igénybe venni.Kellemes napot kívánok!


Elhelyezkedés

1043, Budapest, IV. kerület, Újpest, Lőwy Izsák utca 11


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6634974


Ingatlannet kód: 6634974


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerület, Újpesti (Lőwy Izsák utca 11) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 48,9 millió Ft, négyzetméter ára 978 000 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Réka Haminda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634974. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület, Újpest ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.