star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 113 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

83,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 113 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 113m²


Ár:

83 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

IGAZI RITKASÁG! SZIGETELT, PANELPROGRAMOS, BELSŐ KÉTSZINTES, DUPLAKOMFORTOS, AKÁR KÉT GENERÁCIÓ SZÁMÁRA IS KIALAKÍTHATÓ LAKÁS ELADÓ.

Káposztásmegyer I.-en, három emeletes cseréptetős, 6 lakásos társasház I. emeletén, 113nm-es 4 szobás lakás, 5nm-es erkéllyel.

Az ingatlan jó állapotú, felújítás után keveset használt. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólapos, a nyílászárók karbantartott fa típusú thermo üvegesek, a konyhabútort a fürdőszobák és a wc-k burkolatát kicserélték, az emeleten a villany hálózatot áthúzták. (A földszinten jó állapotban vannak, így ott nem volt rá szükség.) A konyhabútor, több beépített szekrény és a klíma a vételár részét képezik. Tehermentes! A lakáshoz tartozik egy közös 30nm-es tároló is. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben iskolák (Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium, Karinthy Frigyes Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola), óvodák (Park Óvoda - Lakkozó Tagóvoda, Bóbita Magánbölcsőde Magánóvoda), sportolási, bevásárlási lehetőségek (Aldi, Spar, DM…), gyermekorvos, gyógyszertár, posta megtalálhatóak!

14-es villamos, 20E, 296, 126 buszok megállója pár perc sétára található, amellyel Újpest központ, Keleti pályaudvar, Békásmegyer, Dunakeszi, rövid időn belül elérhető.


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Káposztásmegyer


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6486058


+36 1

Ingatlannet kód: NET6486058


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Káposztásmegyer) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 83,9 millió Ft, négyzetméter ára 742 478 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kápmegyer Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6486058. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.