star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

52,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 53m²


Ár:

52 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az Újpesti Bíróság közelében, zöld fás, csendes, mellékutcában egy gondosan karbantartott 10 emeletes társasház magasföldszintjén eladó egy teljesen felújított lakás, teljes bútorzattal.

A lakás eredetileg 50 nm, de a felújítás során, növelték a nappali alapterületét és egybenyitották az erkéllyel, így a lakás 53 nm, amely egy előszoba, közlekedő, gardrób, zuhanyzókabinos fürdőszoba, külön mellékhelyiség, konyha és egy tágas 17 nm-es nappali, valamint egy különálló hálószobából áll.

A fűtőtesteket egyedi hőmennyiségmérővel látták el, így az elszámolás fogyasztás alapján történik. Közös költsége 14.600., -Ft.

A lakás kb. 1 éve teljeskörű felújításon esett át, amely tartalmazza a villany-vízvezetékek, a hideg-meleg burkolatok, gépesített konyhabútor, mellékhelyiség, fürdőszoba, szaniterek, radiátorok, a redőnyözött műanyag thermo üveges nyílászárók, a hűtő-fűtő klíma, valamint a több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó cseréjét. Helytakarékosság és kényelem céljából a beltéri ajtók tolóajtókra lettek cserélve és beépített szekrények is kialakításra kerültek.

Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a közelben iskolák, bevásárlási lehetőségek, éttermek, pékség, focipálya, játszótér, bank és egyéb más szolgáltatások is fellelhetők.

A közelben megtalálható számos buszjárat megállóhelye, közöttük a 20E, 120, 121, 25-ös, és a 12, 14-es villamos is pár percen belül elérhető.

A KÖZVETÍTÉS VEVŐINK RÉSZÉRE DÍJMENTES!

Hitellel kapcsolatos kérdései esetén irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Erzsébet utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628997


+36 70

Ingatlannet kód: NET6628997


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Erzsébet utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 52,9 millió Ft, négyzetméter ára 998 113 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant IL Quarto Studio Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628997. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.