star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 46m²


Ár:

45 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A XIII. kerület szomszédságában, csendes parkos környezetben, 2 liftes társasház VI. emeletén, 1+ 1 félszobás kialakítású, felújított panel lakás.

A társasház rendezett, az elmúlt években felújították a liftet, a kapukat és nyílászárókat is thermo üveges műanyag keretesre cserélték, a tavalyi év végén pedig a panelek közötti szigetelést cserélték.

Az ingatlan 1/1-es tulajdonban van. Közös költsége: 11.500.-Ft/hó. Átadási ideje: 180 nap.

A lakás teljeskörű felújításon esett át, melynek keretein belül megtörtént az elektormos hálüzat korszerűsítése. Több ponton záródó biztonsági bejárati ajtót, modern beltéri ajtókat, valamint redőnnyel felszerelt műanyag keretes, thermo üveges nyílászárókat építettek be. A szobákat magas minőségű laminált padlóval, a többi helyiséget pedig járólappal burkolták. A fürdőszobában kicserélték a kádat valamint a teljes burkolást. A nappaliban felszerelésre került egy hűtő-fűtő inverteres légkondicionáló berendezés is. A közlekededőben egy nagyméretű gardróbszekrényt tettek a régi beépített szekrények helyére.  A beépített konyhabútor vételár részét képezi. A lakás keleti fekvésének köszönhetően rendkívül világos, ablakai parkra néznek. 

A közelben megtalálható Angyalföld vasútállomás,20E, 30-as buszok és a 12-es, 14-es villamos megállója.

Újpest-központ és az M3-as metróállomás villamossal 2 megállóra, a Duna Pláza 10 perc sétával megközelíthető. A belváros tömegközlekedéssel és autóval egyaránt rövid időn belül elérhető.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

A KÖZVETÍTÉS VEVŐINK RÉSZÉRE DÍJMENTES!

Hitellel kapcsolatos kérdései esetén irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Újpest


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629348


+36 70

Ingatlannet kód: NET6629348


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Újpest) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 997 826 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant IL Quarto Studio Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629348. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.