star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 71 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

45 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 71 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 71m²


Ár:

45 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az Árpád üzletház közelében, csendes parkos környezetben, liftes társasházban, II. emeleti, 71 nm-es nyugati fekvésű erkélyes panellakás.

Az ingatlan saját igények szerint alakítható. Nyílászárói fa keretesek, a szobákban padlószőnyeg van lehelyezve, többi helyiség pedig pvc-vel burkolt. A lakás fekvésének köszönhetően világos.

A társasház rendezett, a postaláda, a burkolatok és a bejárati kapuk cserélve lettek.

A közelben megtalálható a 20E, 25-ös, 120-as, 121-es, 104-es, 170-es, 196-os busz megállója. A belváros tömegközlekedéssel és autóval egyaránt rövid időn belül megközelíthető.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

A KÖZVETÍTÉS VEVŐINK RÉSZÉRE DÍJMENTES!

Hitellel kapcsolatos kérdései esetén irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Újpest


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636807


+36 70

Ingatlannet kód: NET6636807


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Újpest) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 2 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel. A panellakás ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 633 803 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant IL Quarto Studio Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636807. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.