star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

57,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 56m²


Ár:

57 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A XIII. kerület szomszédságában, csendes parkos környezetben, panorámás kilátású, 1+2 félszobás, felújított panellakás eladó.

A lakás felújították, amelynek a keretén belül felszedték a padlót, könnyített beton és hangszigetelő lapokat kapott, amelyre magas minőségi laminált padlót tettek, a szobákban és a közlekedőben, a többi helyiséget pedig járólappal burkolták. A teljes elektromos hálózatot cserélték, az új villanyvezetékeket pedig a padlóban vezették el. A konyha és a szoba közötti falat statikai engedéllyel és egy áthidaló gerenda beépítésével kibontották, így egy tágas amerikai konyhás nappalit alakítottak ki. A közlekedőben a beépített szekrényt kivették és egy nagy méretű gardróbszekrény kapott helyet. A fürdőszobában zuhanykabint alakítottak ki, a fűtésről pedig a távfűtésre kötött törölköző szárítós radiátor gondoskodik. A belső nyílászárók matt lakkal kezelt tömör nyírfa ajtók, az ablakok pedig redőnnyel felszerelt, műanyag keretes, hő és hangszigetelt thermo üvegesek. A beépített konyha a gépekkel (sütő, főzőlap, pára-és szag elszívó, mosogatógép), valamint a mosógép is a vételár részét képezi. A maximális kényelem érdekében, egy hűtő-fűtő inverteres split klímát is felszereltek.

A társasház rendezett, az elmúlt években felújították a liftet, a kapukat és nyílászárókat is thermo üveges műanyag keretesre cserélték, a tavalyi év végén pedig a panelek közötti szigetelést cserélték.

A közelben megtalálható Angyalföld vasútállomás, 30, 30A, 230as buszok és a 12, 14 villamos megállója.

Újpest-központ és az M3-as metróállomás és a Duna Pláza gyalog 10 perc alatt elérhető. A belváros tömegközlekedéssel és autóval egyaránt rövid időn belül megközelíthető.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

A KÖZVETÍTÉS VEVŐINK RÉSZÉRE DÍJMENTES!

Hitellel kapcsolatos kérdései esetén irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Újpest


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639338


+36 70

Ingatlannet kód: NET6639338


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Újpest) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel. A panellakás ára 57,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 033 929 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant IL Quarto Studio Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639338. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.