star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

40,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 56m²


Ár:

40 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
9.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a 4. kerületben, az Árpád üzletházhoz közel Munkásotthon utcában, egy 56 nm-es, 1+2 fél szobás napfényes lakás.Ha olyan otthont keres, amely jó helyen található, és jó adottságokkal rendelkezik, akkor ezt a lakást látnia kell!
Különnyíló szobái a nagy ablakoknak és a tájolásnak köszönhetően napfényben úsznak.
A lakás kialakításának köszönhetően jól elkülönül a saját és a közös élettér.
A Panelprogramos ház szigetelésének, a műanyag ablakoknak és a radiátorokra szerelt mérőknek köszönhetően a fűtés költség igen kedvező, míg a nyári hőségben egy klíma gondoskodik a hűs környezetről.
A környék ellátottsága kitűnő, minden, amire a mindennapokban szüksége lehet, pár percnyire található.
Jöjjön és tekintse meg!

Referencia szám: LK068900


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647776


+36 70

Ingatlannet kód: NET6647776


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 40,5 millió Ft, négyzetméter ára 723 214 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tót Nikoletta referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647776. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.