star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 65m²


Ár:

56 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

IV. kerületben, Káposztásmegyer I.-en, 10emeletes liftes társasház VII. emeletén eladó egy 65nm-es, 2+1 félszoba+hallos lakás, ERKÉLLYEL és panorámás kilátással!

Az ingatlan az elmúlt években folyamatos felújításokon esett át, a radiátorok cseréje megtörtént és 2db klíma került beszerelésre. A konyhában egyedi ide készült konyhabútort készítettek, beépített mosogatógéppel, főzőlappal és sütővel, amely a vételár részét képezik. A szobák fa parkettával, a többi helyiség linóleummal burkolt, nyílászárói fa típusú két rétegű thermo üvegesek.

A nappali és az abból nyíló erkély (4nm) keleti fekvésű, világos és panorámás kilátással rendelkezik a Gödöllői-dombságra, a többi szoba nyugati fekvésü.

Elrendezése praktikus családok számára is, szobái külön nyílóak, a hallban kényelmesen elfér az étkező, a fürdőszoba és a wc külön helyiségben található, a konyha nagy ablakos.

Tehermentes. Az igényesen felújított, kamerával felszerelt lépcsőházban 2db közös tároló áll a lakók rendelkezésére.

Elhelyezkedése kiváló, a ház mellett közvetlenül található játszótér, illetve rengetek ingyenes parkolóhely lett kialakítva, a Farkas-erdő pedig pár perc sétával érhető el.

A környék ellátottsága kiváló, a közelben bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák megtalálhatóak. A 14-es villamos és a 296/126 busz megállója pár perc sétára található.

Finanszírozás: az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható (+CSOK, babaváró), melyben független hiteltanácsadó kollégánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!

IRÁNYÁR: 56,9 M FT

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!

Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Káposztásmegyer


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6647898


+36 1

Ingatlannet kód: NET6647898


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Káposztásmegyer) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 875 385 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Kápmegyer Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647898. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.