star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 36 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

42,3 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 36 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 36m²


Ár:

42 300 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Káposztásmegyer I. kulturált részén, három emeletes, cseréptetős házban, földszinti 36 nm-es másfélszobás, előkertes, összkomfortos, felújított panellakás eladó ( előtér 4,4 m2, nappali + konyha 21,2 m2, fürdőszoba 3,6 m2, hálószoba 6,8 m2 ). Az ingatlan keleti fekvésű, közel a Farkaserdőhöz, parkos környezetben helyezkedik el. A hozzá tartozó 25 nm-es előkert a lakás nappalijából közelíthető meg, egy csendes, gyönyörű belső parkra néz, kizárólagos használattal.

Az ingatlan az elmúlt években felújításon ment keresztül. A villany- és vízvezetékek, valamint a kapcsolók és konnektorok cseréje megtörtént. Új, több ponton záródó lemez biztonsági ajtó került beszerelésre, fenyőfa burkolattal. Az előszoba spanyol járólappal van burkolva, és itt került kialakításra a gardrób, egy három tükrös tolóajtóval felszerelt mennyezetig érő gardróbszekrény formájában. A belső felosztása rendkívül praktikus.
Új szaniterek kerültek beszerelésre. A fürdőszobában sarokkád található. Itt helyezkedik el az új monoblokkos Wc, és itt került kialakításra a mosógép kiállása is. A helyiség olasz járólappal és mennyezetig csempével van burkolva.

A nappali, konyha, étkező egy légtérben található, a konyha részen járólap és csempe, a nappali részen laminált burkolat került elhelyezésre. A konyha felett spotlámpás gipszstukkós egyedi mennyezeti és gipszstukkós oszlopos megoldás került kialakításra, a terek kontrasztjának kihangsúlyozás céljából. A hálószoba a nappaliból nyílik, eredetileg konyha volt. Az átalakítás után a konyha át lett helyezve a nappaliba, így mód nyílt egy szeparált hálószoba kialakítására.
Az ingatlanban újak a radiátorok, fa beltéri ajtók kerültek beépítésre, a nyílászárók fából készültek, szúnyoghálóval és redőnnyel vannak felszerelve.
A vételár magában foglalja az előszobai tükrös, háromajtós gardróbszekrényt, beépített kerámialapos tűzhelyet és a páraelszívót is.

A ház tiszta, rendezett, csendes, a lakóközösség jó. Az ingatlan tehermentes, és azonnal költözhető. Parkolás a ház előtt megoldott.
A közlekedés és az infrastruktúra kiváló. Az ingatlan az M3-as Metrótól Újpest központ felől a 14-es villamossal közelíthető meg. A 14-es villamosmegálló 3 perc sétával érhető el.
Autóbusz: 20e, 30, 122e, 126, 126a, 230, 296, 296a, éjszakai 914. Villamos: 14-es (30’ Lehel tér).
Vonat: Máv 70-es (30’ Nyugati -pu).
Autóval való közlekedés esetén a Parkolás közterületen Ingyenes.
Bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta 5 percnyi sétára van. Dunakeszi Auchan 5 perc autóval. Az ingatlan közelében található Spar, Penny, Aldi, Rossman, Dm.
Számos kikapcsolódási lehetőség: uszoda, Aquaworld, Jégcsarnok, Farkas-erdő, és a Szilas parkon belül vizes játszótér a kicsiknek, Kresz park, kosárpálya, kondipark, hatalmas fás patakpart, kutyafuttatók.
Az ingatlan kiválóan alkalmas egyedülálló személy, egy pár, vagy egygyermekes házaspár részére egyaránt.
10 % foglaló után a teljes vételár beköltözéskor. Hitelt igénylő személyt is megvárjuk.
Irányár: 42,3 Millió Forint

A környékről:

A ház tiszta, rendezett, csendes, a lakóközösség jó. Az ingatlan tehermentes, és azonnal költözhető. Parkolás a ház előtt megoldott.
A közlekedés és az infrastruktúra kiváló. Az ingatlan az M3-as Metrótól Újpest központ felől a 14-es villamossal közelíthető meg. A 14-es villamosmegálló 3 perc sétával érhető el.

Számos kikapcsolódási lehetőség: uszoda, Aquaworld, Jégcsarnok, Farkas-erdő, és a Szilas parkon belül vizes játszótér a kicsiknek, KRESZ park, kosárpálya, kondipark, hatalmas fás patakpart, kutyafuttatók.


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Nádasdy Kálmán utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648598


+36 70

Ingatlannet kód: NET6648598


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Nádasdy Kálmán utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 42,3 millió Ft, négyzetméter ára 1 175 000 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Szijjártó István referens a Balla Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648598. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.