star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Izsák

  • 61 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó lakás Izsák

  • 61 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Izsák

  • 61m²


Ár:

15 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

CSOK-ra is alkalmas lakás Izsák, Uzovicstelepen eladó! Békére, nyugalomra, kevés szomszédra, kis szabad területre vágyik, ahová virágokat ültethet, de mégsem szeretne családi házat fenntartani? Nézze meg ezt a 61 m2-es, 2 szobás, 1. emeleti, felújított, jó állapotú lakást. Az ingatlanhoz saját kert is tartozik, padlástere beépíthető, az udvaron autóbeállási lehetőség biztosított. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon!


Elhelyezkedés

Izsák, Uzovicstelep tanya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6591270


EREA Ingatlan- és Hitelközpont

EREA Ingatlan- és Hitelközpont

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6591270

EREA Ingatlan- és Hitelközpont

EREA Ingatlan- és Hitelközpont

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó izsáki (Uzovicstelep tanya) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 260 656 Ft, ami az izsáki átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nyúl Erzsébet referens az EREA Ingatlan- és Hitelközpont irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6591270. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Izsák ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.