star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Jászberény

  • 73 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

38,5 millió Ft

Eladó lakás Jászberény

  • 73 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Jászberény

  • 73m²


Ár:

38 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Emelet
földszint
Szobák száma
4 (1 + 3)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Jászberényben Budapesttől 86 km-re eladó egy 73 nm-es első emeleti tetőteres lakás. A lakásban kialakításra került egy előszoba, nappali, konyha és WC, illetve a tetőtérben egy közlekedő, három félszoba és egy fürdő WC-vel. Az otthon melegéről elektromos fűtés gondoskodik, viszont lehetőség van gázkazán kiépítésére. A lakás kiváló helyen, városközpontban található!
A városban több bölcsőde, óvoda, iskolák, gimnáziumok, egyetem szolgálja a gyermekek fejlődését! Adott több munkalehetőség, a városban mentőállomás és kórház is található. A Jászság fővárosában pihenésre ajánlom két strandunkat, múzeumot és az állatkertet!
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani, valamint a Babaváró hitel ügyintézését is vállalom!
Érdeklődni: Ádám Krisztina 06305135487


Elhelyezkedés

Jászberény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6573161


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6573161

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jászberényi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 38,5 millió Ft, négyzetméter ára 527 397 Ft, ami a jászberényi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Krisztina referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6573161. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászberény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.