star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kalocsa, Széchenyi lakótelep

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,5 millió Ft

Eladó lakás Kalocsa, Széchenyi lakótelep

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kalocsa, Széchenyi lakótelep

  • 53m²


Ár:

23 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kalocsán a Széchenyi lakótelepen a Kossuth Lajos utcában III. emeleti felújított lakás eladó!
A 10 cm homlokzati hőszigeteléssel ellátott társasházban lévő lakásban 2 szoba, konyha, fürdő, külön WC, közlekedő, gardrób került kialakításra a nagyobbik szobából nyíló erkéllyel.
Az egyedi központi fűtési rendszer WESTEN turbó kombi gázkazánnal üzemel. A hűtés egy Midea légkondicionálóval biztosított.
A pár évvel ezelőtt történt felújítás során a homlokzati nyílászárókat műanyagra cserélték, szúnyoghálóval és redőnnyel ellátottak, a belső ajtól újak, a víz-, szennyvíz és villanyvezeték hálózat, valamint a padlóburkolatok is megújultak.
A keveset használt beépített konyhabútor a konyhagépekkel, mosogatógép, kombinált hűtőszekrény, gáz főzőlap, elektromos sütő, valamint az étkezőasztal a négy székkel a lakás tartozéka, értékét az ár tartalmazza.
A földszinten önálló tároló tartozik a lakáshoz.


Elhelyezkedés

Kalocsa, Széchenyi lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6584109


Kovács László  kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Kalocsa, Széchenyi lakótelepi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². A panellakás ára 23,5 millió Ft, négyzetméter ára 443 396 Ft, ami a kalocsai átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács László kalocsaiingatlan.hu referens a Kovács László kalocsaiingatlan.hu irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6584109. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kalocsa, Széchenyi lakótelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.