star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kaposvár, Belváros

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó lakás Kaposvár, Belváros 1. kép

Eladó lakás Kaposvár, Belváros

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Kaposvár, Belváros

  • 61m²


Ár:

42 900 000 Ft

Közös költség
11,8 ezer Ft
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
7 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Eladó tulajdonostól Kaposvár belvárosában, a Berzsenyi utcában, 2022-ben teljeskörűen felújított, világos, 61 m2-es, 2. emeleti tégla lakás. A lakásban két szoba, nappali, konyha, spájz, fürdő, wc található. Az egyik szoba étkezőnek lett kialakítva, de igény szerint szobának is használható, mivel mindkét verzióra lett megtervezve a villanyhálózat. A földszinten egy közös tároló tartozik a lakáshoz, amit ketten használnak a tulajdonosok. Parkolni a háztömb zárt udvarában lehet. Fűtése villanyfűtés, nobo panelekkel van felszerelve, plusz egy hűtő-fűtő klímának a villanyhálózat is ki van építve. A lakás varázsa, hogy mindkét oldalon tágas terasz csatlakozik hozzá, (7+7 m2) amely elöl teljes kilátást nyújt a centrumra, a hátsó része pedig az emelet utolsó lakásaként biztosít plusz helyet. A lakás minden része teljesen megújult és új burkolatot kapott. A villanyvezeték hálózat és a vízcsövek cseréjét is elvégezték, amely fotóval is dokumentált. A falakat részlegesen szigetelték elöl-hátul. A nyílászárók is megújultak, három rétegű üvegezéssel készültek. A konyhabútor a Mömaxban vásárolt, méretre gyártott igényes és esztétikus kivitelezésű. Indukciós főzőlappal, elektromos sütővel, mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel felszerelt. Pontosan megtervezett és garantáltan igényes munkával kivitelezett lakás minőség, ahol nagy figyelem volt minden apró részletre, a magas esztétikára tekintettel. A város legjobb helyén, kellemes, új és modern környezetben várja új tulajdonosát ez a belvárosi kincs. Ide csak költözni kell. 


Elhelyezkedés

7400, Kaposvár, Belváros, Berzsenyi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6631633


+36 30

Ingatlannet kód: 6631633


Az általad megtekintett eladó Kaposvár, belvárosi (Berzsenyi utca ) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 703 279 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Zita Molnár hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631633. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.