star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kaposvár, Búzavirág ltp.

  • 40 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

29,99 millió Ft

Eladó lakás Kaposvár, Búzavirág ltp.

  • 40 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Kaposvár, Búzavirág ltp.

  • 40m²


Ár:

29 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Zselic Ingatlan keresi leendő tulajdonosát az alábbi, rendkívül okosan felújított, jó elhelyezkedésű, világos kis lakásának.

A lakás kiválóan alkalmas első lakáshoz jutóknak, egyedülállóknak, vagy fiatal párnak, akik a kényelmet szeretik és nem vágynak a felújítással járó kellemetlenségekre.

Ez a modern kis lakás egy szigetelt épület 2. emeletén helyezkedik el, középső lakás, saját gáz-cirkó kazánnal, rendkívül alacsony rezsivel, hőszigetelt ablakokkal, melyeket szúnyoghálóval és redőnnyel is szereltek.

2021-ben teljesen átgondolták a lakás hagyományos elrendezését. Kialakítottak egy amerikai konyhás nappalit, valamint két kisebb hálót.

A konyha a mai igényeknek megfelelő, megbízható Gorenje gépekkel, beépített mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, sütővel és főzőlappal, elszívóval, valamint egy szabadon álló kombinált hűtővel, mely mind a lakás tartozékát képezi.

Teljesen kicserélték a víz- és villanyvezetékeket, mindenhová ledes világítás került, érintős kapcsolókkal. A bejárati és beltéri ajtók is cserélve lettek. A fürdőszoba is teljesen új burkolatokat és szerelvényeket kapott. Hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll.

A lakás teljes berendezéssel, bútorokkal és gépekkel került a piacra. Azonnal költözhető, Önnek csak ajánlatot kell tennie.

A társasház a Pipacs utcában, a pihenő övezetben helyezkedik el, parkolni a ház előtt lehet, bevásárlóközpont és busz a közelben. A lakáshoz tartozik közös és saját tároló is.

Ingatlan adatok:
- épület építési éve: 1990
- építés módja: zsalus technológiával épült, öntött beton falazat
- épület szintjeinek száma: 5
- lakások száma az épületben: 12
- lakások száma a szinten: 3
- lakás elhelyezkedése: 2. emelet
- lépcsőház: festett, járólapos, fűtött, zárt, kaputelefon van, közös tároló is van
- lakás tájolása: keleti
- szobák száma: 1
- félszobák száma: 2
- alapterület: 40 m2
- fűtés típusa: gáz, kombi cirkó, radiátor
- melegvíz ellátás: gázkazán
- külső nyílászárók: műanyag, szúnyogháló, redőny
- kilátás: utcai
- egyéb: légkondicionáló, kábel TV, internet, érintőgombos kapcsolók, szén-monoxid érzékelő, termosztát, gépesített konyha
- saját tároló: 2 m2
- parkolás: közterületen
- legutolsó felújítás éve: 2015/2021
- rezsi: rendkívül alacsony
- közös költség: 7.500 Ft/hó

Mindenképp érdemes megnézni, hívjon és egyeztessünk időpontot.


Elhelyezkedés

Kaposvár, Búzavirág ltp.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6472638


HASONLÓ INGATLANOK


31 800 000 Ft

Kaposvár, Zaranyi ltp.

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 58m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6472638


Az általad megtekintett eladó Kaposvár, Búzavirág ltp.i csúszózsalus lakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A csúszózsalus lakás ára 29,99 millió Ft, négyzetméter ára 749 750 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Zselic Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6472638. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár, Búzavirág ltp. ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.