star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kaposvár

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

20,99 millió Ft

Eladó lakás Kaposvár

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kaposvár

  • 40m²


Ár:

20 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
9.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek ezt a kényelmes otthont Kaposváron, a Füredi úton. Ez a kilencedik emeleti panellakás számos előnnyel rendelkezik, amelyek széles körben vonzóak lehetnek leendő tulajdonosai számára.

A lakás mérete 40 négyzetméter, ami egy praktikus és kompakt lakóteret biztosít. Az épületben található lift segítségével könnyedén feljuthat a kilencedik emeletre, ami különösen az idősebb lakók vagy mozgáskorlátozottak számára lehet ideális megoldás.

Az épület hőszigetelt és új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, így az energiahatékonyság és a rezsi költségek kedvezőek. Ezen kívül fűtési szezonban távfűtés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, ami tovább csökkentheti az energetikai kiadásokat.

A lakás környéke kiválóan megközelíthető, számos üzlet és orvosi rendelő található a közelben. Ennek köszönhetően, az itt élők könnyedén intézhetik mindennapi ügyeiket, és a város szolgáltatásai könnyen elérhetőek számukra.

Ez a lakás különböző célcsoportoknak ajánlott, például egyetemistáknak, akik a közelben tanulnak, illetve idősebb pároknak, akik egy csendes és kényelmes otthont keresnek. Ezen kívül, befektetők számára is izgalmas lehetőség, tekintettel a környék népszerűségére és a potenciális bérlők számára nyújtott előnyökre.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

 

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Nincs a közelben.
Kilátás: Városra néző.


Helyiségek

Fürdőszoba
2.8m²
Közlekedő
3.76m²
Konyha
5.7m²
Szoba
7.7m²
Szoba
19m²

Elhelyezkedés

Kaposvár, Füredi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6591094


+36 70

Ingatlannet kód: NET6591094


Az általad megtekintett eladó kaposvári (Füredi) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A panellakás ára 20,99 millió Ft, négyzetméter ára 524 750 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Gazda Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6591094. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.