star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kazincbarcika, Belváros

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,99 millió Ft

Eladó lakás Kazincbarcika, Belváros

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kazincbarcika, Belváros

  • 52m²


Ár:

19 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Kazincbarcikán,az Árpád fejedelem téren egy negyedik emeleti, 52 m2 alapterületű,2 szoba,konyha,fürdőszoba,WC, gardrób,előszoba kialakítású ingatlan. Azonnal költözhető,remek állapotban van. Az utolsó felújítás az éven történt,igy már a teljes vizvezeték cserélve van,új a fürdőszoba, az összes nyílászáró,a bejárati ajtó,a burkolatok. A gardróbból mosókonyha lett,itt a mosó és száritógép is kényelmesen elfér. A hálószobába klíma került.Távfűtéses,a radiátorok mögé hőtükröt helyeztek.Közös költség 6.500 Ft,a fűtés melegvízzel együtt 15.000 Ft/hó.

A lépcsőház folyamatosan karbantartott,jó a lakóközösség. Közös tárolóhelyiség áll a lakók rendelkezésére kerékpár,babakocsi tárolásához.

Az ingatlan tehermentes,30 napon belül birtokba vehető. Az árhoz rugalmasan állunk.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Utcára.


Elhelyezkedés

Kazincbarcika, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6578400


+36 70

Ingatlannet kód: NET6578400


Az általad megtekintett eladó Kazincbarcika, belvárosi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 19,99 millió Ft, négyzetméter ára 384 423 Ft, ami a kazincbarcikai átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Kardos Gyöngyi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578400. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kazincbarcika, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.