star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kazincbarcika

  • 30 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

17,99 millió Ft

Eladó lakás Kazincbarcika

  • 30 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Kazincbarcika

  • 30m²


Ár:

17 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
3.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kazincbarcikán, az Augusztus 20. téren eladó egy 2+fél szobás, 55 nm-es lakás 4 emeletes épületben, a 3. emeleten.
A lakás új műanyag nyílászárókkal redőnnyel és szúnyoghálóval, szerelt. A bejárati ajtó fa heveder zárral ellátott. A meleget a TÁVHŐ, míg a meleg vizet átfolyós gázos vízmelegítő szolgáltatja. A konyhát egy kamra egészíti ki. A szobák parkettával egyéb helyiségek fürdő/WC, konyha, előszoba, járólappal burkoltak. Az alagsorban saját tároló tartozik az ingatlanhoz.
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek közül segítünk kiválasztani céljainak és lehetőségeinek leginkább megfelelőt. Jogosultság esetén vegyen igénybe kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához állami támogatást biztosító terméket: Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitelt, Lakásépítési támogatást (BABAVÁRÓ HITEL). A tájékoztatás nem teljes körű. A pénzügyi konstrukciók részletes leírását a Bank aktuális üzletszabályzatai és hirdetményei tartalmazzák. M260087
Érdeklődni: Czugh Péter 70-3934954


Elhelyezkedés

Kazincbarcika, Rákóczi tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6585195


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6585195

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kazincbarcikai (Rákóczi tér) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 17,99 millió Ft, négyzetméter ára 599 667 Ft, ami a kazincbarcikai átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Czugh Péter referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585195. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kazincbarcika ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.