star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kazincbarcika

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

21,99 millió Ft

Eladó lakás Kazincbarcika

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kazincbarcika

  • 51m²


Ár:

21 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1965
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kazincbarcikán, az Alsóvárosi körúton eladó egy 2 szobás, 51 nm-es földszinti lakás, 120 nm telken, garázzsal, nyári konyhával.
Az ingatlan 1960-es években épült. Az épület műanyag redőnyös nyílászárókkal épített, ahol a bejárati ajtó is műanyagok. A villanyhálózat 10 éve áthúzásra került. Fűtés és melegvíz ellátás újszerű ARISTON kombi cirkó gázkazánról. A szobák parkettával, egyéb helyiségek, fürdő/WC, közlekedő valamint a konyha járólappal burkoltak. A szobák különállóak, saját bejárattal rendelkeznek. Az épületet cserép borítja. Az egyik szobából lehetőség kínálkozik a kertkapcsolatos teraszra ajtót nyitni. Az udvaron garázs és nyári konyha.
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek közül segítünk kiválasztani céljainak és lehetőségeinek leginkább megfelelőt. Jogosultság esetén vegyen igénybe kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához állami támogatást biztosító terméket: CSOK, Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitelt, Lakásépítési támogatást (BABAVÁRÓ HITEL). A tájékoztatás nem teljes körű. A pénzügyi konstrukciók részletes leírását a Bank aktuális üzletszabályzatai és hirdetményei tartalmazzák. M260854
Érdeklődni: Czugh Péter 70-3934954


Elhelyezkedés

Kazincbarcika, Alsóvárosi körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6589088


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6589088

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kazincbarcikai (Alsóvárosi körút) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 21,99 millió Ft, négyzetméter ára 431 176 Ft, ami a kazincbarcikai átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Czugh Péter referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6589088. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kazincbarcika ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.