star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kazincbarcika

  • 42 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

15,99 millió Ft

Eladó lakás Kazincbarcika

  • 42 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kazincbarcika

  • 42m²


Ár:

15 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
4.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kazincbarcika közkedvelt részén a Pollack Mihály út eladó egy 1+fél szobás, 42 m2-es 2018-ban részben felújított, francia erkélyes lakás 4 emeletes épületben, a 4. emeleten.

-A lakás új redőnyös műanyag nyílászárókkal szerelt, a bejárati is műanyag biztonsági.
-A távhő szolgáltatják a meleget és a melegvizet.
-A lakás felújításon esett át az elmúlt, mely során a teljes víz és villany hálózat a fürdőszoba és a szobák padlózata, nyílászárók megújultak.
-A szobák lamináltparkettával, a konyha, fürdő és Wc, előszoba járólappal burkoltak.
-A fűrdő melletti spajzba átvezetésre került a víz és szennyvíz, ami lehetőséget biztosít a mosógép, és szárítógép, elhelyezésére.

Kulturált lakóközösség. A közelben minden megtalálható: iskola, óvoda, bölcsöde, boltok, busz.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Ingatlan hivatkozási száma: M260743

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk, melyek ügyintézése ingyenes. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referencia szám: M260743-IN


Elhelyezkedés

Kazincbarcika


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618814


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618814

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kazincbarcikai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 15,99 millió Ft, négyzetméter ára 380 714 Ft, ami a kazincbarcikai átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Dudar Péter referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618814. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kazincbarcika ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.