star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kazincbarcika

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

24,4 millió Ft

Eladó lakás Kazincbarcika

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Kazincbarcika

  • 75m²


Ár:

24 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
6.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kazincbarcika központi részén 3 szobás, gardróbos, 75m2-es, távhős, erkélyes lakás eladó panoráma kilátással, liftes épületben. CSOK PLUSZ-ra alkalmas!
Két szoba, és az erkély keletre néz, a másik szoba és a konyha nyugatra, mindkét oldalon kilátással a hegyekre. Napfényes lakás. A nyílászárókat hőszigetelt műanyag ablakokra cserélték, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A fűtést és a meleg vizet a távhő szolgáltatja. A fürdőszoba mennyezetig csempézett, épített zuhany van, a mosdó márvány lapba van építve, a tükör alatt márvány polc. Lakáson belül a teljes víz és szennyvízvezeték rendszer cserélve volt, a függőleges gyűjtő csatornát is beleértve. Az erkély felújított, járólappal burkolt. A szobákat laminált parketta, előszobát akác parketta, fürdőt, WC-t járólap fedi. A falak gletteltek, festettek. A konyhabútor praktikus elrendezésű, sima felületű, így könnyen saját ízlésre fóliázható. A lakáshoz közös tároló tartozik. Kulturált lakóközösség. Csendes, zárható, rendezett lépcsőház, nemrég festett, új ablakokat és bejárati ajtót kapott, a tető felújított. Társasház biztosítással rendelkezik. Igény esetén a ház alatti garázs is megvásárolható.
A közelben minden megtalálható: bölcsöde, óvoda, iskola, játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelők, posta, boltok, éttermek, buszmegálló. Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel, babaváró hitel, CSOK Plusz, valamint kamatkedvezményes hitel ügyintézésével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását! Hivatkozzon az M272047 számra!

Referencia szám: M272047-IN


Elhelyezkedés

Kazincbarcika


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6643746


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6643746

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kazincbarcikai panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 24,4 millió Ft, négyzetméter ára 325 333 Ft, ami a kazincbarcikai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Cselényi Norbert referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643746. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kazincbarcika ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.