star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kecskemét

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

70,3 millió Ft

Eladó lakás Kecskemét

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Kecskemét

  • 66m²


Ár:

70 300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó Kecskemét belvárosának frekventált utcájában, egy csendes zsákutcában, a piac közelében egy teljesen újépítésű, 4 lakásos társasház teremgarázs, udvari beálló és garázs vásárlási lehetőséggel!A lakás a második emeleten helyezkedik el, tágas nappali és amerikai konyhás étkező tartozik hozzá.A nappaliból közvetlenül tudunk kilépni a 8 nm-es erkélyre, ahová a délutáni napsugarak ragyognak és a belső udvarra néz.A két szoba egymás mellett helyezkedik el, ablakai a csendes utcára néznek.A fürdő és a wc külön helyiségben helyezkednek el, ezzel is a kényelmet szolgálva.A lépcsőház a teremgarázsból indul és a 2. emeletig megy.A társasház a legmodernebb és legkorszerűbb építési technológiával épül, hőszivattyús fűtésének és az épület szigetelésének köszönhetően a várható rezsiköltsége minimálisra kalkulálható.Ha Ön egy remek lehetőséget keres, itt megtalálta.Eladó Kecskemét belvárosának frekventált utcájában, egy csendes zsákutcában, a piac közelében egy teljesen újépítésű, 4 lakásos társasház teremgarázs, udvari beálló és garázs vásárlási lehetőséggel!Várható átadás: 2024.03.01.Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik.3 szintes társasház minden lakásában egyedileg szabályozható hőszivattyús fűtés lett kialakítva.3 rétegű üvegezéssel, 5 légkamrás műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre.A lakások önálló helyrajzi számmal fognak rendelkeznek, a belső kialakításuk az építkezés alatt az új tulajdonos igényeire szabható.Az ilyen kis lakóközösségeknél nem kötelező közös képviselőt választani és közös költséget fizetni, amennyiben ezt a jövőbeni lakók is megválasztják.Érdemes kiválasztani az Ön számára megfelelő méretű, exkluzív befektetési lehetőség egyikét!További kérdéseivel hívjon bátran!


Elhelyezkedés

Kecskemét, Kuruc körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620135


+36 30

Ingatlannet kód: NET6620135


Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Kuruc körút) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 70,3 millió Ft, négyzetméter ára 1 065 152 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Póka Zsolt referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620135. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.