star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kecskemét

  • 61 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

28,95 millió Ft

Eladó lakás Kecskemét

  • 61 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kecskemét

  • 61m²


Ár:

28 950 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kecskeméten a Hunyadivárosban, 8 lakásos, tégla építésű társasházban, 61 m2-es, 2 szobás, részben felújított, földszinti lakás ELADÓ! Gáz konvektoros fűtés, cserélt műanyag nyílászárók. Könnyedén 2 szoba+nappalis ingatlanná alakítható. A vételár részét képezi egy zárt udvari garázssoron lévő, 16 m2-es garázs is. A társasház tetőszerkezetét 2019-ben kicserélték. A zárt udvar elektromos kapuval ellátott. (Az ingatlanban jelenleg bérlő lakik, befektetésre is alkalmas ingatlan!)

Főbb jellemzők:
- Tégla építésű, 61 m2-es, 2 szobás, földszinti lakás.
- Zárt udvari beálló, elektromos kapu, saját 16 m2-es garázs.
- Gáz konvektoros fűtés, cserélt műanyag nyílászárók.
- A társasház tetőszerkezetének cseréje 2019-ben megtörtént.
- A lakásban bérlő lakik, aki szívesen maradna hosszú távon is, befektetésre is alkalmas ingatlan.

Figyelem az adatlap megbízóinktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó, vagy kiadó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal. Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink részére díjmentesek!A tulajdonos kérésére az ingatlan bemutatása egy személyes konzultáció után történik, ahol részletes tájékoztatást kaphat az ingatlan paramétereiről és dokumentációjáról.
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja.


Elhelyezkedés

Kecskemét, Nagyenyed utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624680


+36 70

Ingatlannet kód: NET6624680


Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Nagyenyed utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. A téglalakás ára 28,95 millió Ft, négyzetméter ára 474 590 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bagó Diána referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624680. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.