star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kecskemét

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Kecskemét

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kecskemét

  • 57m²


Ár:

35 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1984
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kecskeméten elegánsan felújított kétszobás lakás eladó!Kiváló minőségben felújított, azonnal költözhető kétszobás, 57 m2-es lakást kínálunk megvételre Kecskeméten a Batthyány utca szomszédságában. Az ingatlanhoz egy 7 m2-es pince és 5 m2-es, parkra néző erkély is tartozik, hogy minden kényelmet és kikapcsolódást biztosítson új tulajdonosának.Ideális Elhelyezkedés:A városközponti, így az általános iskola, egy nagyáruház és a patika is mindössze néhány perces sétára található, mellyel a mindennapi élet kényelmét garantáltan megteremti.Felújított lakás jellemzői:Belülről hő- és hangszigetelt falak, melyeket gipszkarton borít.Modern konvektoros gázfűtésrendszer, új készülékekkel és vezetékekkel.Teljesen cserélt elektromos hálózat, új villamos szerelvényekkel és dugaljakkal.Praktikus, épített zuhanyzós fürdőszoba, biztonsági üveg elválasztófallal. Ariston elektromos vízmelegítő gondoskodik a meleg vízről.Új szaniterek és hidegburkolatok a fürdőszobában.Új laminált padlóburkolatok és légkondicionált szobák különösen kényelmes életteret teremtenek.Modern műanyag nyílászárók, beleértve a teraszajtót is.Kényelmes gardrób helyiség IKEA polcrendszerrel felszerelt.Teljesen felszerelt konyhabútor IKEA elemekkel és beépített készülékekkel.Különálló kamra természetes szellőzéssel és további tárolási lehetőségekkel.További adatok:Konyha: 7 m2Fürdő: 7 m2Szoba: 18 m2Nappali: 17 m2Gardrób: 2 m2Folyosó: 5,5 m2Kamra: 0,5 m2Ajánlom mindazoknak, akik prémium minőségben felújított lakást keresnek a belvárosban, kiváló parkolási lehetőséggel és parkra néző erkéllyel.Keressen, és tekintsük meg együtt!


Elhelyezkedés

Kecskemét, Rávágy tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640129


Kecskemét, Nagykőrösi utca

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640129

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Rávágy tér) csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa konvektor. A csúszózsalus lakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 629 825 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Anita referens a Kecskemét, Nagykőrösi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640129. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.