star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kecskemét

  • 54 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

27,65 millió Ft

Eladó lakás Kecskemét

  • 54 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Kecskemét

  • 54m²


Ár:

27 650 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy részben felújított, 54 nm-es tégla lakás Kecskeméten a Hunyadi városrészben, amely ideális választás lehet mindazoknak, akik a városi élet nyüzsgését, ugyanakkor a nyugodt otthoni környezetet is kedvelik.

Az ingatlan jelenlegi piaci ára igen kedvező, így a vásárlás nem csak otthonteremtés, de befektetési szempontból is előnyös lehet.

A lakás jellemzője az optimális térkihasználás, amely tágas és világos tereket biztosít. A jó fényviszonyoknak köszönhetően minden helyiség kellemesen világos. Az ingatlanban a meleg otthoni hangulatot új laminált padló és az ízlésesen cserélt nyílászárók garantálják, melyekhez szúnyogháló és redőny is tartozik, biztosítva ezzel a nyugodt és biztonságos életteret.

A fűtésről egy gazdaságos gázkonvektor gondoskodik, ami jelentősen hozzájárul az alacsony rezsiköltségekhez.
A lakás a társasház zárószintjén helyezkedik el, a tető szigetelése megtörtént. Az ingatlanhoz tartozik egy saját, önálló tároló is, ami kiválóan alkalmas szezonális tárgyak, vagy hobby eszközök tárolására. Az épület teteje szigetelt, ezáltal a lakás télen meleg, nyáron kellemesen hűvös marad.

Kecskemét városa dinamikusan fejlődik, így az itt vásárolt ingatlan értékálló befektetésnek számít. A város pezsgő kulturális életet kínál, számos étterem, kávézó, és bevásárlóközpont található a közelben. A zöldövezetek, parkok számos kikapcsolódási és pihenési lehetőséget biztosítanak. Kecskemét kiváló közlekedési hálózattal rendelkezik, amely megkönnyíti az itt élők mindennapjait.

Összességében ez a lakás tökéletes választás lehet azok számára, akik egy modern, kényelmes és könnyen fenntartható otthont keresnek Kecskemét dinamikus városában.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, válassza az otthon melegét és a városi élet adta kényelmet egyben!
A DUNA HOUSE teljes kínálatával állok rendelkezésére.
INGATLAN - HITEL - ÉRTÉKBECSLÉS - ENERGETIKA
További információkért keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

Tel.: +36-70/884-0033
E-mai: jerkovics.martin@dh.hu

Referencia szám: LK081350


Elhelyezkedés

Kecskemét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641004


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641004

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 27,65 millió Ft, négyzetméter ára 512 037 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jerkovics Martin referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641004. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.