star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kecskemét

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,5 millió Ft

Eladó lakás Kecskemét

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kecskemét

  • 50m²


Ár:

35 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
10.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy igényes 50 nm-es 2 szobás,, örökpanorámás lakás a belváros szívében, amely egy biztonságos, zárt társasházban található. Az ingatlan hívólifttel felszerelt panel épületben helyezkedik el. A lakás jó fényviszonyokkal rendelkezik. A közös költség rendkívül alacsony, ami hosszú távon jelentős megtakarítást jelent a lakók számára.A belvárosi elhelyezkedés révén minden fontos infrastruktúra a közelben található. Akár élelmiszerboltokról, iskolákról, kórházakról vagy szórakozási lehetőségekről van szó, minden csak egy rövid sétányira van. Az ingatlanból nyíló örökpanoráma igazi ritkaságnak számít, amely a lakás egyik legnagyobb értékét képviseli.A társasház biztonságát kamerarendszer biztosítja, így a lakók nyugodtan élhetik mindennapjaikat, tudva, hogy ingatlanuk a lehető legbiztonságosabb helyen van. A belvárosi lokáció mellett egy ilyen jellegű lakás ideális választás lehet azok számára is, akik a városi élet nyüzsgését szeretik, ugyanakkor fontos számukra a privát tér és a nyugalom.Összességében ez az ingatlan tökéletes választás lehet mindenki számára, aki értékeli a központi elhelyezkedést, a biztonságot, a lenyűgöző kilátást és a kedvező fenntartási költségeket. Ha ön éppen egy ilyen ingatlanra vágyik, ne keressen tovább! Forduljon hozzánk bizalommal, és tegye meg az első lépést az álmai otthona felé.
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is!
Ha eladó ingatlana van kérem keressen bizalommal!

Referencia szám: LK011572


Elhelyezkedés

Kecskemét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641026


+36 20

Ingatlannet kód: NET6641026


Az általad megtekintett eladó kecskeméti panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 35,5 millió Ft, négyzetméter ára 710 000 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Zsolt referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641026. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.