star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kecskemét

  • 72 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

64,8 millió Ft

Eladó lakás Kecskemét

  • 72 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kecskemét

  • 72m²


Ár:

64 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2020
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó prémium minőségben kivitelezett, lakberendező által megálmodott nagy teraszos, 2020-ban épült lakás!
Kivételes adottságokkal rendelkező 54 m2-es, 2 szobás luxus ingatlanhoz tartozó 35 m2-es terasz, igény szerint akár beépíthető.
A társasház kivitelezésénél a legfontosabb szempont a minőség és az összhang volt. A lépcsőház modern, tágas és világos. A nyílászárók műanyag hő és hangszigeteltek és elektromos redőnnyel lettek felszerelve. Minden részletében modern összhang jellemzi az ingatlant melyhez igény szerint autóbeálló is vásárolható!
Az ingatlan teljes bútorzattal kerül értékesítésre, beleértve a finoman megválogatott darabokat, amik tökéletes összhangban állnak az otthon elegáns hangulatával. Igénytől függően a Jakuzzi is megvásárolható. Tökéletes minőségi konyhában az összes beépített gép Whirlpool 6 érzék szériából került kiválasztásra, a nappaliban projektort is kiépítettek.

A lakás kimondottan tágas, optimálisan elosztott terekkel rendelkezik, így a nappali és a hálószoba is maximális kényelmet biztosít a mindennapok során.Az ingatlan a tágas és világos terek miatt rendkívül napfényes, így minden szobája kellemes, meleg atmoszférát sugároz.

Az ingatlant kiemeli a többiből az exkluzív kialakítás és a prémium minőség. A lakás elhelyezkedése is ideális: csendes, nyugodt környezetben található, ugyanakkor minden fontos infrastruktúrához (bevásárlóközpontok, iskolák, orvosi rendelők) közel. Az autóbeálló biztosítja, hogy a lakók kényelmesen és biztonságosan parkolhassanak.


Elhelyezkedés

Kecskemét, Tinódi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644539


Kecskemét, Nagykőrösi utca

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644539

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Tinódi utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 64,8 millió Ft, négyzetméter ára 900 000 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Anita referens a Kecskemét, Nagykőrösi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644539. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.