star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kecskemét

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Kecskemét

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kecskemét

  • 58m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1963
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

SAJÁT KERTTEL RENDELKEZŐ LAKÁS, GARÁZZSAL EGYÜTT ELADÓ !CSOK PLUSZRA és HITELRE ALKALMAS INGATLAN!Eladó egy napfényes, kertre néző, 58 m2-es, tégla szerkezetű, 1. emeleti lakás Kecskemét kedvelt városrészében, a Hunyadivárosban.A vételár magában foglalja a 24 m2-es GARÁZST, valamint a 12 m2-es NYÁRIKONYHÁT és a KERTI TÁROLÓT.A lakásban a nyílászárok cseréje már megtörtént.Elrendezése:- 2 nagyméretű, külön nyíló szoba - tágas étkező- külön wc- konyha- fürdőszoba- tárolóA fűtés gázkonvektorral és gázüzemelésű KANDALLÓVAL történik, a melegvizet villanybojler biztosítja.Az új tulajdonos saját ízlésére formálhatja, ezt a jó szerkezeti állapotban lévő, FELÚJÍTANDÓ lakást.A lakás CSOK pluszra és hitelre is alkalmas, ebben az esetben is vállaljuk a teljeskörű és díjmentes hitel-ügyintézést, a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban, bankfüggetlen módon.A vásárlás teljeskörű ügyintézését, ingyenes tanácsadást, értékbecslést és megbízható ügyvédi hátteret is biztosítunk az Ön kényelméért.Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a hunyadivárosi otthon, ahova csak költözni kell, ne habozzon, keressen bizalommal a részletekért és egy személyes megtekintésért!Kecskemét városa dinamikusan fejlődő közösség, tele kulturális és rekreációs lehetőségekkel. A Hunyadiváros különösen vonzó része a városnak, ahol a csendes, nyugodt környezet mellett minden megtalálható a kényelmes mindennapokhoz. Az itt elhelyezkedő otthon tökéletes választás lehet azok számára, akik a város szíve közelében, mégis nyugalomban szeretnék élvezni az életet. Kecskemét központi fekvésének köszönhetően kitűnő közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, így Budapest és más nagyvárosok is könnyen elérhetők.
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is!
Ha eladó ingatlana van kérem keressen bizalommal!

Referencia szám: LK025865


Elhelyezkedés

Kecskemét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6657514


+36 20

Ingatlannet kód: NET6657514


Az általad megtekintett eladó kecskeméti téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: az építés éve 1963, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 687 931 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Zsolt referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657514. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.