star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Keszthely, Belváros

  • 131 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó lakás Keszthely, Belváros

  • 131 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Keszthely, Belváros

  • 131m²


Ár:

54 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KIEMELT MEGBÍZÁS AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN

Megvételre kínálom Keszthelyen a sétálóutca mellett ezt a kitűnő adottságokkal rendelkező ingatlant!

Az 1920 - as években épült ház földszinti része 1997 -ben át lett építve, fel lett újítva. Az épület ezen része évek óta üzlethelyiségként működik és annak is van bejegyezve. A tetőtér 2002 - ben lett teljesen átépítve. Ennek keretében az épület betonkoszorút kapott, a stukatúr mennyezet felett vasbeton födém került kialakításra, a teljes tetőszerkezet le lett cserélve, a tető cserépfedést kapott. A kémény újra lett építve, két részre osztott, így külön látja el a földszintet és a tetőteret. Gázfűtséhez kialakított.
A tetőtér beépítés az új tulajodonosra vár.
A víz és a csatorna be lett vezetve a felső szintre.
A ház alsó szintjére minden közmű be van vezetve, víz, villany, gáz és csatorna.
A fűtésről gázcirkó kazán gondoskodik.

A 684 m2 -es telken három épület található. Az épületek társasházként vannak bejegyezve. Az eladásra kínált üzlethelyiség és lakrész az utcafronti épület egyik felében található. A tetőtér jelenleg raktárként van bejegyezve, megfelelő építési és fennmaradási engedéllyel rendelkezik, átminősítése folyamatban van.
A társasházi alapító okirat szerint két autóbeálló tartozik az ingatlanhoz!

A ház kialakítása:

- üzlet 44 m2
- közlekedő 5,42 m2
- raktár 4,09 m2
- raktár 5,98 m2
- wc 1,55 m2
- wc 2,35 m2
- lépcsőház 6 m2
- tetőtér 64 m2 hasznos (beépíthető)

Keszthely város a Dunántúlon, Zala megye Keszthelyi járásának központja. A Balaton nyugati szegletében fekszik, a Balaton partjának második legnagyobb városa és a régió egyik legfontosabb kulturális, oktatási, illetve gazdasági központja. Élénk turizmussal, fontos gazdasággal, jelentős történelemmel és kultúrával rendelkezik; kedvező fekvése, könnyű közúti és vasúti megközelíthetősége miatt kedvelt üdülőhely.

A ház elhelyezkedésnek köszönhetően ideális lehet vállalkozás és hozzá tartozó lakrész kialakítására, befektetőknek akár két lakás kiépítésére, nyaralónak vagy akár nagy család állandó lakhatására is megfelelő.
Pár lépéssel elérhető a sétáló utca, így Keszthely központja. Ennek köszönhetően minden elérhető közelségben van akár gyalogosan is.
A Balaton part 6 percre található autóval, de gyalogosan is mindössze 21 perc alatt elérhető.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését vagy kérdése van, forduljon hozzám bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Közlekedő
5.42m²
Szoba
44m²

Elhelyezkedés

Keszthely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595318


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595318

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Keszthely, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 131 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 419 084 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 49%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bolla Róbert referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595318. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.