star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Keszthely

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

79 millió Ft

Eladó lakás Keszthely

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Keszthely

  • 40m²


Ár:

79 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Szobák száma
2
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KESZTHELY VÍZPARTI, NYUGODT, FORGALOMMENTES RÉSZÉN, Új, PANORÁMÁS PRÉMIUM LAKÁSOK ELADÓK ! LEGYEN A LUXUS INGATLANOK ELSŐ TULAJDONOSAINAK EGYIKE!

A társasház főbb ismérvei :
Mélygarázs a kert alatt
Energiatakarékos, távolról vezérelhető hűtő-fűtő rendszer
Hanggátló falak és bejárati nyílászárók
Privát zöldtető és park
Elektromos autó töltési lehetőség
Játszótér, gyereksarok
Privát panoráma medence tusolókkal
Zen kert
Lebegő panoráma szauna
Kerti grill és piknik helyek
Wifi
Portaszolgálat / Concierge
Lift
Okos otthonok kiépítésének lehetősége
Biztonsági beléptető és kamerarendszer

Jelen kínálatomban szereplő lakás a középső ház harmadik emeletének kettes számú egysége, de érdeklődőim mindhárom ház valamennyi, még szabad lakását megtekinthetik, hogy minden szempotot figyelembe vehessenek a megfelelő ingatlan kiválasztásánál.

Az örökpanorámás, vízparti lakások, háborítatlan, zárt területen, zöld környezetben, parkosított kerttel, panoráma medencével, szaunával és számos más kényelmi funkcióval biztosítják az itt élők kényelmét és nyugalmát. Minden eladó lakás szerves része saját panoráma terasza, Balatonra néző kilátással már a nappaliból és konyhából is. A kertkapcsolatos lakások a saját kiskertre vágyók igényeit is kielégítik.
Az épületek tervezésekor, a lakások és terek megálmodása során messzemenőkig figyelembe vették a leendő tulajdonosaik minden elképzelhető igényeit és kényelmi elvárásait, mindezt természetesen napjaink legmodernebb műszaki megoldásaival párosítva.
A hűtés-fűtést levegő-víz hőszivattyú biztosítja. A rendszer energiatakarékos, távolról is vezérelhető, fűtőtestek, beltéri egységek nélkül.

Az ingatlanok tervezésekor a tökéletes kényelem és nyugalom megteremtésére törekedtek, a falak, a födémek és nyílászárók hő és hangszigetelése tekintetében egyaránt.
Részletes dokumentáci ót komoly érdeklődőknek rendelkezésre bocsátunk.

Mind állandó lakásnak, mind nyaralónak, vagy biztos befektetésnek ajánlom.
További információért, a megtekintés megszervezéséhez, Kérem, hvjpon Írjon a megadott elérhetőségeken.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Előszoba
2.83m²
Fürdőszoba
5.43m²
Konyha
4.24m²
Nappali
16.5m²
Szoba
11.43m²

Elhelyezkedés

Keszthely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6575241


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6575241

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó keszthelyi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: az építés éve 2021. A téglalakás ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 1 975 000 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 58%-kal magasabb. Az ingatlant Bruckner Éva referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575241. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.