star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Keszthely

  • 85 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 520 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó lakás Keszthely

  • 85 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 520 m² telek

  • Eladó lakás Keszthely

  • 85m²


Ár:

79 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1986
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Vágya egy Balatonhoz közel eső otthonnak? Itt a lehetőség! Keszthelyen 5 percnyire a Balatontól 85 nm-es lakóház eladó!

Ez a szépen és ízlésesen felújított ingatlan másfél szobával, nagy, tágas és kényelmes nappalival, napfényben úszó konyhával rendelkezik. A tágas nappali kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelekre. A fürdőszobában masszázskád várja, ahol naponta ellazulhat, és két wc is rendelkezésre áll, egy a fürdőszobában, egy külön helyiségben.

Az 1986-ban épült ingatlan 2021-ben teljeskörű felújításon esett át, modernizálva lett a legújabb sztenderdek szerint. Az épület aljzatát újra betonozták. A teljes víz és villanyhálózat korszerűsítése megtörtént, az ablakok is újak, prémium minőségű, hang és hőszigeteltek, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. Az ajtók szintén cserélve lettek, a bejárati ajtó 12 ponton záródó acélbetétekkel ellátott, gyönyörű kivitelezésű. Újonnan lett kiépítve a teljes központifűtésrendszer, amit egy Bosch kondenzációs gázkazán üzemeltet, és biztosítja a meleget és a komfortot, miközben energiatakarékosan üzemel. A ház 10 cm-es szigetelést és új színezést kapott. A házban lévő 2 db kémény lehetőséget ad cserépkályha, vagy kandalló kiépítésére. A tető jó állapotú, a csatornarendszer ki lett cserélve.
A ház mögötti hangulatos kert kínálja a kikapcsolódást és a természet közelségét. Szilva, barack, meggy, cseresznye, eper, málna – mindez az ön udvarában. Élvezze a friss gyümölcsöket a saját kertjéből! Az utcafrontra szép, díszes kovácsoltvas kapu került. A környék csendes és biztonságos.
Szentendrei és budapesti ingatlan értékegyeztetéssel beszámítható.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Várjuk szeretettel az érdeklődőket, akik meg szeretnék tapasztalni a balatoni élet varázsát ebben a tökéletesen felújított otthonban. Hívjon minket még ma, és legyen az új otthon tulajdonosa Keszthely szívében!

Referencia szám: HK-4544108-IN


Elhelyezkedés

Keszthely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607267


+36 30

Ingatlannet kód: NET6607267


Az általad megtekintett eladó keszthelyi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 520 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 940 000 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607267. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.