star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Keszthely

  • 82 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 122 m²

    telek

Vételár:

88,5 millió Ft

Eladó lakás Keszthely

  • 82 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 122 m² telek

  • Eladó lakás Keszthely

  • 82m²


Ár:

88 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
4 (1 + 3)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Keszthely-Kertvárosbaan egy csendes lakóparki részen, 6 lakásos társasházban ELADÓ egy belső kétszintes, kitűnő állapotban lévő ingatlan.
A lakás az épület jobb oldalán található, fsz-i ingatlan. Tágas, amerikai konyhás nappalival és 3 hálószobával rendelkezik. Kertkapcsolatos- műfűvel illetve saját díszburkolattal lerakott autóbejárattal teszi még egyedibbé az ingatlant. A házhoz tartozik még egy garázs illetve egy külső parkoló, így 3 autó is békésen elfér.
Bent a házban a fsz-en a következő elosztás található:
-amerikai konyhás nappali
-hálószoba
-sarokkádas fürdőszoba és wc egyben
-előszoba
-tároló kamra
-lépcsőfeljáró
-9 m2-es kis terasz

Emelet beosztása:
-2 hálószoba a folyosó két végén
- zuhanykabinos fürdőszoba és wc egyben
- hatalmas panorámás terasz

A lakás kényelmét fokozza a beépített konyhagépek, szárítógép és mosógép a fürdőben, rejtett klíma a nappaliban, kerti faház-tároló ,ahol a biciklik és a kerti grill is elfér.

Tájolásának köszönhetően folyamatosan világos. A lakás nagyon megkímélt állapotú, azonnal költözhető állapotban van!
Szerető új gazdáját így keresi!

Megtekinteni előre egyeztetett időpontben lehet! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 362782


Elhelyezkedés

Keszthely, Csendes részen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609126


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609126

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó keszthelyi (Csendes részen) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 122 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 88,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 079 268 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Herzog Gyöngyvér referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609126. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.