star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Keszthely

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

42 millió Ft

Eladó lakás Keszthely 1. kép

Eladó lakás Keszthely

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Keszthely

  • 61m²


Ár:

42 000 000 Ft

Közös költség
12 ezer Ft
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
panel
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Azonnal
Erkély, terasz mérete
4 m²

Az ingatlanról:

Keszthely magas földszinti 61 négyzetméteres lakás szigetelt házban, 25 négyzetméteres garázzsal együtt igény szerint. Tulajdonostól eladó!

A ház 4 szintes, szintenként 4 lakással, a lépcsőházban új bejárati ajtó és nyílászárók. A közelben minden (boltok iskola, óvoda, bölcsöde,posta stb.) meg található. A sétálóutca vagy a Balatonpart 20 perces sétával elérhető.

A lakás távfűtéses,zárt erkélyes, 3 szobás. 61m2, Konyha, 3 szoba, külön wc, fürdőszoba és egy spájz is található. A nyílászárók korszerű redőnyös-szúnyoghálós kialakításúak. Felújítót, Villany vezetékek teljes cseréje,  burkolatok, falak,konyha,korszerűsìtése meg történt, akár azonnal költözhető. De igény szerint minimális modernizálással mindenki a saját ízlése szerint alakíthatja. Terasza a nappaliból és az egyik hálóból is megközelíthető.Az ingatlanhoz egy külön álló tároló és egy közös tároló helyiség is tartozik.

RITKASÁGNAK SZÁMÍTOTT 25 négyzetméteres Kocsi beálló GARÁZS tartozik még az ingatlanhoz amely a lakás alatt található, az útról könnyen parkolható. Ingatlant ára: 42.000000 Ft A garázs ára a lakáson felül: 10.000.000 Ft.Az ingatlan Márciustól költözhető.További információkért, képekért keressen bizalommal: 06704158767 

Kérem ingatlanos közvetítők ne keressenek!


Elhelyezkedés

8360, Keszthely, Fodor utca 18


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6640365


 Németh Viktória

Németh Viktória

Hirdető további ingatlanjai
 Németh Viktória

Németh Viktória

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: 6640365

 Németh Viktória

Németh Viktória

Hirdető további ingatlanjai
 Németh Viktória

Németh Viktória

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó keszthelyi (Fodor utca 18) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A panellakás ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 688 525 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Viktória hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640365. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.