star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kiskunhalas

  • 39 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

19,99 millió Ft

Eladó lakás Kiskunhalas

  • 39 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Kiskunhalas

  • 39m²


Ár:

19 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

A Bács-Kiskun Vármegye Kiskunhalas, Köztársaság utcában kínálom eladásra ezt a 41 m2 nagyságú, tégla falazatú lakást. A lakás a belső udvarra néz, melynek köszönhetően rendkívül csendes. A zárt udvarba elektromos kapun keresztül jutunk be.

Az ingatlan egy 2006-ban épült társasház 1. emeletén található. Az emeletre felérve, közvetlen a lakás bejárata mellet található egy kis önálló, zárható tároló. Az ingatlanba érve egy világos, jól felszerelt konyhába lépünk, ahol egy étkező asztal kényelmesen elfér. A konyhával egy légtérben található egy szoba. A szoba nagyságbából adódóan egy háló helység leválasztható belőle. A szoba laminált parkettás, míg a konyha rész hideg burkolattal fedett. Az ingatlan műanyag nyílászárókkal van ellátva, melyekre redőny került felszerelésre. A fürdőszoba igényes kialakítású, zuhanyzós. A lakás frissen kifestve.

Az otthon melegéről és a meleg víz ellátásról kombi kazán gondoskodik radiátoros hőleadókkal. Az otthon hűtéséről klíma gondoskodik. Méretének és elhelyezkedésének köszönhetően rendkívül alacsony a rezsi költsége. A havi közös költség: 2.873,-

Az ingatlanhoz külön gépkocsi beálló nem tartozik, azonban a zárt udvaron belül minden lakónak biztosított a parkolás.
Belvárosi létének köszönhetően a lakás közelében megtalálható élelmiszerszerbolt, patika, mozi, kávézó, piac, az ingatlanhoz minden csak egy-két lépésre van.

Befektetésnek kiválóan alkalmas!

Az ingatlan hitelképes. A Fundamenta Ingatlan kínálatában lévő ingatlanok megvásárlásához vevőink részére rendkívül kedvező kölcsönt biztosítunk, melynek intézésében állok a vevők rendelkezésére.

Az ingatlan irányára: 21.990.000,-


Elhelyezkedés

Kiskunhalas, Köztársaság utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6591580


+36 70

Ingatlannet kód: NET6591580


Az általad megtekintett eladó kiskunhalasi (Köztársaság utca) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 39 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 19,99 millió Ft, négyzetméter ára 512 564 Ft, ami a kiskunhalasi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Szöllősy György referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6591580. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunhalas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.