star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kiskunlacháza

  • 61 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

27,8 millió Ft

Eladó lakás Kiskunlacháza

  • 61 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Kiskunlacháza

  • 61m²


Ár:

27 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
padlófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

VEGYE MEG AZ AZONNAL BEKÖLTÖZHETŐ, FRISSEN FELÚJÍTOTT KISKUNLACHÁZI LAKÁST.

Szeretettel ajánljuk figyelmébe azt a Kiskunlacházán található 4 lakásos társasházban lévő lakást, amely egy modern és kényelmes otthont kínál Önnek és családjának Az emeleti társasházi lakás a 2000-es évek elején épült, 3 szobás 61 m2-es, zuhanyozós, padlófűtés vízteres kazánnal üzemeltetett.

A család magánéletét szeparáltan biztosítják a külön bejáratú, laminált parkettás szobák, melyek mérete 12,5 m2, 10 m2 és 8 m2, a nappali pedig 19,5 m2-es. A be nem épített tetőtér további 40 m2-es tárolási lehetőséget biztosít.
A lakáshoz kert nem tartozik, viszont 1 db gépkocsi a telekre való beállására van lehetőség.

Az ingatlanon számos modernizációt hajtottunk végre. A korszerűsítés következtében a teljes lakás frissen festett, megújult a villanyhálózat és vízvezeték hálózat, egyik szoba és a konyha új laminált pakettát, a zuhanyozó új padlólapot kapott. A teljes lakás légkondis fűtésre alkalmas lett.

A virtuálisan berendezett szobák képei reméljük, hogy segítenek elképzelni az leendő otthona hangulatát. 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.


Elhelyezkedés

Kiskunlacháza, Völgyi út 47/A


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6655435


+36 20

Ingatlannet kód: NET6655435

Az általad megtekintett eladó kiskunlaházi (Völgyi út 47/A) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: a fűtés típusa padlófűtés. A téglalakás ára 27,8 millió Ft, négyzetméter ára 455 738 Ft. Az ingatlant Szilágyi Éva referens az Otthon Csoport irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655435. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunlacháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.