star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Komló, Kökönyös

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

25 millió Ft

Eladó lakás Komló, Kökönyös

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Komló, Kökönyös

  • 52m²


Ár:

25 000 000 Ft

Közös költség
8 ezer Ft
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Igen
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Ezt az eladó tégla lakást azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik már nem szeretnének bajlódni felújítással, szeretik a letisztult modern külsőt, és csak élvezni szeretnék a jó minőségű gépesített lakást. Teljes körűen felújított, 2 szobás tégla lakás, Komlón a Móricz Zsigmond utcában található. Lokációját tekintve nagyon jó helyen van; buszmegálló, boltok, patika, dohánybolt, zöldséges, játszótér 2 perc sétára, óvoda, iskola, felnőtt és gyermekorvos, állatorvos 5-8 perc séta távra található. A belvárosba vezető buszok mindegyike megáll a lakáshoz közel, a centrumba vezető lépcsősor is 2 percre található. A ház és környéke csendes. A játszótér közel van, viszont a déli fekvésű ablakok miatt nem szűrődnek be a hangok, a kilátás örök panorámás. Mindent amit lehetett cseréltünk, újra terveztünk. Új beton aljat kapott, kicserélésre került a villanyhálózat, korszerűsítésre került a vízvezeték, valamint új burkolatot is kapott a lakás 2024. februárjában. Egyedi gáz központi fűtés van a lakásban. A konyhában és a szobákban vinyl padlók, a fürdőszobába nagy méretű magasfényű lapok kerültek. A letisztult, modern megjelenést jellemzi a magasfényű hófehér konyhabútor, amibe beépítésre került mosógép, hűtő+fagyasztó, mosogatógép, mikro, indukciós főzőlap, sütő, mosogató tálca is. A mosógép LG márkájú, a sütő+főzőlap+mikró Whirlpool hatodik érzék típusúak. A berendezéseket a lakásba álmodtuk és terveztettük meg, így az árat tartalmazza. Ez az a lakás ahova a lakónak csak a személyes tárgyait kell hoznia és már be is költözhet.További információkért hívjon bizalommal.


Elhelyezkedés

7300, Komló, Kökönyös, Móricz Zs. utca 12

Helyrajzi szám: 7300


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6640371


+36 70

Ingatlannet kód: 6640371


Az általad megtekintett eladó Komló, kökönyösi (Móricz Zs. utca 12) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 480 769 Ft, ami a komlói átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Botond hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640371. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komló, Kökönyös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.