star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Komló, Körtvélyes

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

12,8 millió Ft

Eladó lakás Komló, Körtvélyes

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Komló, Körtvélyes

  • 69m²


Ár:

12 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Szobák száma
3
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre kínálunk Komlón a Hegyhát utcában, liftes házban egy 69 nm-es, erkélyes lakást a 10. emeleten. 3 különnyíló szoba, konyha-étkező, előszoba, fürdő, külön wc. A lakás jó állapotú, bár nyílászárói nincsenek cserélve. Az előszoba, fürdő, konyha, igényes, szép burkolatot kapott, a szobák laminált padlósak. A konyhában tetszetős bútor van, a főzés villanytűzhelyen lehetséges. Mindezek az árban benne vannak.
Ha nem szeret topogást, zörgést a feje fölött, ez a lakás Önre vár!
Az erkélyre kilépve csodálatos panoráma tárul a családi házas részre és a Mecsek hegység lankáira.

Körtvélyes adottsága, hogy zöldövezetben épült, 3 km-re a városközponttól, kis lakóközösségű, mindenhez közel találhatók élelmiszerboltok, pékség, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, óvoda, játszótér. Egyre több ipari létesítmény épül ezért egyre több munkahely lesz helyben. Körtvélyes közvetlen közelében található a ma már egyre népszerűbb Sikonda, ahol gyógy- és wellness fürdő, gyógy szanatórium, horgásztó, erdei tornapálya, kirándulási lehetőség áll rendelkezésre. Tágabb környezetében több, ugyancsak gyógyvizeiről ismert település van, és a Mecsek vidéke számos egyéb szabadidős lehetőséget biztosít mindenki számára.
Felmerülhet a kérdés, hogy vajon megéri-e lakást venni Komlón. Közel van Pécs (20 km), rengeteg a zöld terület, van kórház, színház, szuper- és Hipermarket, horgásztó, fürdő, uszoda; aktív a civil és sportélet. Jöjjön nézze meg, érdemes.

Kedves Érdeklődő, a lakás csak készpénzért vásárolható meg! Köszönöm, hogy ezt figyelembe veszed amikor érdeklődsz :-)

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen. Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!
H481194
Eladó 3 szobás lakás Komló-Körtvélyes
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Erkély
3m²
Wc
1m²
Fürdőszoba
4m²
Konyha
6m²
Szoba
16m²
Szoba
13m²
Szoba
20m²
Előszoba
7m²

Elhelyezkedés

Komló, Körtvélyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649671


+36 70

Ingatlannet kód: NET6649671


Az általad megtekintett eladó Komló, körtvélyesi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 12,8 millió Ft, négyzetméter ára 185 507 Ft, ami a komlói átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mecseki László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649671. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komló, Körtvélyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.