star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Komló

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

17 millió Ft

Eladó lakás Komló

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Komló

  • 54m²


Ár:

17 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Komló, Szilvási városrészének fákkal körülvett zöldövezeti részén, egy társasház első emeletén, nagyszerű adottságokkal rendelkező, hangulatos 2 szobás, 54 m2 es nagy erkélyes lakás eladó, tárolóval.
A lakás nyugati fekvésének köszönhetően délután beragyogja a napsugár.
Így a kisszoba és a nappali is szép világosak, csendesek, ideális otthona lehet családosoknak, egyetemistáknak, fiatal pároknak, és első emeleti elhelyezkedése miatt idősek egyaránt.

A lakás egy tiszta, rendezett társasház első emeletén található, a lakóközösség kulturált, barátságos.

A lakás elosztása tökéletes, a bejáraton keresztül az előszobába léphetünk, ahonnan balra a fürdőszoba, jobbra a wc, majd a konyha található. Az előszobából szembe a nagy erkélyes nappaliba, balra a kisebb szobába léphetünk. A konyhában modern fiatalos konyhaszekrény, kerámia lapos tűzhely, sütő, kamra is várja a leendő tulajdonosát.

Mindenhol szép nagy ablakok vannak, amelyek modern műanyag, kétrétegű hő és hangszigetelt üveggel lettek beépítve, amit még a kisebb szobában redőnnyel is felszereltek, a nappaliban, és a konyhában modern rolóval sötétítenek.

A lakás laminált parkettával van burkolva, fűtését, és a meleg vizet a távhő biztosítja egyedi mérőkkel.
A nappaliban egy Gree hűtő-fűtő klíma hűsíti a lakást.
Parkolni a ház előtti parkolókban lehet ingyenesen.
A környéken van bolt, posta, orvosi rendelő, óvoda, iskola, és minden, ami a városi ember nyugalmát, kényelmét szolgálja.

Ajánlom mindenkinek, aki a Szilvási dombtetőn, szeretne lakni, ahol csend, nyugalom, szép nagy fák, madárfütty várja leendő lakóját.

A lakás : 54 m2
Ára: 17.000.000,-Ft

Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzot is !
Kérdéssel vagy időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem keressen!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Ügyfeleinknek, díjmentes hitelügyintézést, hitel előminősítést, valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány készítését is rövid határidővel vállaljuk.

Sóki Zsuzsanna
+36 20 /994-2000
soki.zsuzsanna@szephazingatlan.hu
www.szephazingatlan.hu

A fenti szerzői tartalmak (hirdetés, hirdetés szövege, képek, alaprajzok) másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos, külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.


Elhelyezkedés

Komló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629632


+36 20

Ingatlannet kód: NET6629632


Az általad megtekintett eladó komlói téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 17 millió Ft, négyzetméter ára 314 815 Ft, ami a komlói átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Sóki Zsuzsanna referens a Szép Ház Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629632. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.