star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Körmend

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Körmend

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Körmend

  • 48m²


Ár:

35 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1998
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!

FIATALOS, NAPPALI + 1 SZOBÁS LAKÁS, MELY KIADÁSRA ÉS LAKHATÁSRA IS JÓ VÁLASZTÁS!

Eladó egy 48,5 nm-es (nettó 43 nm) igényes lakás Körmenden, frekventált helyen, amely Önnek és családjának nem csak otthont, hanem egy nyugodt és élhető környezetet is kínál.
Négyemeletes, 1998-as építésű, tégla szerkezetű, 12 lakásos társasház negyedik emeletén helyezkedik el, részben tetőteres. A rezsi nagyon alacsony.

Körmend varázsát a település kulturális látnivalói és közelben elérhető természeti szépségei teszik teljessé. A városban található vár, múzeumok és a számos kulturális rendezvény kiváló kikapcsolódási lehetőségeket nyújtanak minden korosztály számára. A gyönyörű parkok, a környező erdők, valamint a közelben található fürdők pedig a természet szerelmeseinek kínálnak feledhetetlen élményeket. Körmend végtelen lehetőségeket rejt magában akár a városi, akár a természetközeli életet kedvelők számára. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, vegye át az irányítást saját élete minőségének javításában azáltal, hogy beruház egy ebben a csodálatos városban található ingatlanba.

A lakás fényviszonyai kiválóak, a nap során bőséges fény árad be a szobákba, ezzel is fokozva az otthonosság érzetét. A napfényes, világos tér mindenki számára ideális választás lehet, aki szereti, ha otthona vidám és élénk.

Az ingatlan egy távfűtéses, egyedi mérővel rendelkező, tégla építésű lakás, amely nem csak melegét, hanem hangulatát tekintve is otthonos. A hőmérsékletet is Ön szabályozhatja, ezáltal gazdaságosan fenntarthatóvá teheti otthonát.

Helyiségek:

- előtér

- konyha+étkező

- zuhanyzós fürdő + wc

- hálószoba ( beépített gardrób szekrénnyel)

- franciaerkélyes nappali

Tartozik a lakáshoz még egy tágas, 6 nm-es, saját tároló is!

Az ingatlanban 4 éve történt felújítás:

- konyhabútor csere

- komplett fürdőszoba felújítás

- nyílászárócsere / az ablakok redőnnyel szereltek, a nappaliban elektromos változatban (wifi előkészítéssel)

- elektromos hálózat felújítása

- hideg/meleg burkolatcsere

- klímaberendezés beszerelése a nappaliba

Jelenleg nem lakott, viszonylag gyorsan költözhető, jogilag rendezett, tehermentes állapotú.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a világos, alacsony rezsijű lakás, ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot még ma!
Tegyen szert egy kiváló otthonra, és/vagy befektetésre egyaránt. Egy igazán különleges lehetőség, amely Önnek és családjának nem csak otthont, hanem egy nyugodt és élhető környezetet is kínál.
Várom megtisztelő hívását!
Érd.: Volner Szilveszter
Tel.:+36 30 633 5085

Referencia szám: LK017536-IN


Elhelyezkedés

Körmend


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649420


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649420

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó körmendi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A téglalakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 747 917 Ft, ami a körmendi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Volner Szilveszter referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649420. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Körmend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.