star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kőszeg

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó lakás Kőszeg

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Kőszeg

  • 80m²


Ár:

45 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Kőszeg belvárosában, csendes kis utcában kínálok megvételre egy 80 m2-es, 3 szobás polgári lakást. Ha a nyári melegben hűvös és nyugodt helyiségekre vágyik, akkor mindenképpen javaslom, hogy tekintse meg ezt az ingatlant. Az 5 lakásos társasház lépcsőháza zárt, kaputelefonnal felszerelt, tiszta, rendezett, jó lakóközösséggel. A második emeletre egy körlépcsőn megyünk fel, az emelet felett padlás található.
A történelmi épület néhány éve teljes körűen megújult, a társasház homlokzata és a lépcsőház is festve lettek.

2019-ben a lakás teljes felújításon esett át, melynek során a víz- és villanyvezetékek cseréje mellett a padlóburkolatok, radiátoros hőleadók, bejárati ajtó cseréje is megtörtént, új fürdőszoba és konyha lett kialakítva, a szobákban laminált padló, a többi helyiségben járólap burkolattal. A nyílászárók és a beltéri ajtók szép állapotúak, felújítottak. A fürdőszoba és WC külön helyiségben található. A konyha mellett egy kamra is helyet kapott. A lakás fűtése távhős, melegvizet villanybojler biztosítja.
A tágas nappali D-K-i fekvésű, a hálószobák É-NY-i elhelyezkedésűek, minden szoba egyedi, csodás panorámával a városra. Mivel mindkét oldalra néznek szobák, ezért nagyon jó kereszthuzatos szellőztetést lehet csinálni reggel vagy este. A lakásban több beépített szekrény is található, amelybe sok minden elrejthető.

A pincében és a padláson is van minden lakáshoz tartozó tárolási lehetőség. A ház zárt udvara közös használatú. Parkolásra a ház közvetlen közelében kedvezményes lakóövezeti bérlettel van lehetőség.

A lakás összes rezsiköltsége nagyon alacsony, közös költség 7000 Ft vízhasználattal, 4000 Ft alatti a villanyszámla, fűtése: 10000 -25000 Ft között van.
Kifejezetten ajánlom ezt a lakást gyermekes családok részére vagy akár befektetőknek, 3 egyetemistának is kiadható. A közelben minden megtalálható: óvodák, iskolák, üzletek, bank, belvárosi éttermek, kisüzletek.

A FUNDAMENTA INGATLANIRODÁN keresztül megvásárolt lakásokra EXTRAKEDVEZŐ lakáskölcsönt nyújtunk a FUNDAMENTA pénzügyi konstrukciójával.
Ingatlan ára: 45.900 000 Ft

További információ és időpontegyeztetés megtekintésre:
Molnár Krisztina
Fundamenta Ingatlan


Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6535047


+36 30

Ingatlannet kód: NET6535047

Az általad megtekintett eladó kőszegi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 573 750 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6535047. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.