star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kőszeg

  • 73 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó lakás Kőszeg

  • 73 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Kőszeg

  • 73m²


Ár:

56 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4
Lift
nincs

Az ingatlanról:


Kőszegen, új építésű lakóparki környezetben keresi új tulajdonosát, egy 2017-ben épült, fiatalos, modern, 1. emeleti társasházi lakás, melyhez 8nm-es, nagy, tágas erkély is tartozik.

Az ingatlan 73nm lakótérrel rendelkezik, jelenleg nappali + 3 szoba felosztással, melyből a 2 kisebbik szoba könnyűszerrel egybenyitható, vagy a válaszfal átmozgatásával, gardrób kapcsolatos szobává is alakíthatjuk.

Tetszetős, modern konyhabútor, konyha-étkező kapcsolat,, kellően tágas közösségi élettér a nappaliban, pluszban kap egy ráadást, a szinte terasz méretekkel rendelkező, 8 nm-es fedett erkéllyel, mely a társasház kis udvarára tekint.

Az izélésesen megválogatott burkolatok, az újszerű beltéri ajtók, a káddal rendelkező modern fürdőszoba mind  azt az előnyt mutatja, hogy erre a lakásra egy gyors festés után azonnal be lehet költözni. 

A lakás melegét gáz-cikós fűtés adja, saját szabályozással, továbbá a meleg vizet is ugyanez a kondenzációs fali gázkazán állítja elő.

Ez a lakás, egy tip-top kis ingatlan, mellyel jó környezetben tudhatja magát az ide költöző. Akár családosoknak, akár egy-két fő számára is ideális választás!

Családosok számára a CSok plusz igénybe vehető.

Megtekintéshez várom hívását:

Némethné Szendrői Tímea:



 


Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631656


Némethné Szendrői Tímea

Némethné Szendrői Tímea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631656

Némethné Szendrői Tímea

Némethné Szendrői Tímea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kőszegi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². A téglalakás ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 779 452 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Némethné Szendrői Tímea referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631656. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.