star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kozármisleny

  • 119 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

104,25 millió Ft

Eladó lakás Kozármisleny

  • 119 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Kozármisleny

  • 119m²


Ár:

104 250 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
1 garázs
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó új építésű ikerházi lakás Kozármisleny csendes részén!

CSOK felvételére tökéletesen alkalmas. Modern és kényelmes otthon várja új tulajdonosát. A lakás saját garázzsal rendelkezik, így mindig biztonságban tudhatja járművét.

- Hőszivattyús, padlófűtéssel
- Szintenkénti klímaberendezés
- Kulcsrakész állapotban
- Térkövezett kocsibejáróval
- Motoros kapuval, és motoros garázskapuval

A belső elrendezés két szinten terül el, kialakítva ezzel egy tágas és harmonikus alaprajzot. A terasz és a kert ideális helyet kínál a szabad levegőn való pihenéshez és kikapcsolódáshoz. A lakás összesen 3 hálószobával és egy amerikai konyhás nappalival rendelkezik, így minden családtagnak kényelmes életteret biztosít.

A fürdőszoba luxus kialakítású, zuhanyzóval és káddal is felszerelve, hogy minden igényt kielégítsen. A lakás világos és légkondicionált, így mindig kellemes klímát biztosít.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és váltson az új otthonra most Kozármislenyben! Hívjon még ma, hogy egyeztethessünk időpontot a megtekintésre és további részletek megbeszélésére.


Elhelyezkedés

Kozármisleny


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629581


+36 70

Ingatlannet kód: NET6629581

Az általad megtekintett eladó kozármislenyi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 119 m². További jellemzői: az építés éve 2023. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 104,25 millió Ft, négyzetméter ára 876 050 Ft, ami a kozármislenyi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Vitényi Roland referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629581. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kozármisleny ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.