star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Levél

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

59,84 millió Ft

Eladó lakás Levél

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Levél

  • 65m²


Ár:

59 840 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 200
Akció!!! Most minden lakáshoz ajándék konyhabútor, klímacsövezés, lámpatestek és egy ajándék parkoló jár!!! Az ajánlat 2024.07.01.-ig érvényes! Ne maradjon le róla!
Találd meg a számodra ideális lakást Levélen a második ütemben épülő lakások (31-65 m2 közötti) kínálatából. A magas minőség, változatos elrendezésű és tájolású, kertkapcsolatos, erkélyes vagy tetőteraszos lakásokban megleli azt a harmóniát, amelyről a városban nem is álmodott! Kínálatunkban három emeleten több méretű ingatlan is helyet kapott, legyen a cél otthon, első lakás, befektetés.

A 65 m2 alapterületű földszinti lakáshoz egy 9,65 m2-es terasz és 62 m2-es saját udvar tartozik. Az ingatlanba lépve tágas előtér majd nappali-konyha-étkező található. Két hálószobával, fürdőszobával és külön mellékhelységgel lett kialakítva. A kivitelező sokéves tapasztalattal és rengeteg referenciával rendelkezik. Anyaghasználatot tekintve a társasház tégla építésű, fa tetőszerkezetű és Bramac cserép borítást kap. A mai kor energetikai szükségletének minden téren megfelel az ingatlan. Fűtéséről szintenként kombi gázkazán gondoskodik, padlófűtés hőleadással, egyedi mérővel. Nyílászárói műanyag szerkezetűek, 3 rétegű üvegezéssel, redőny előkészítéssel.

A lakások átadása kulcsrakész állapotban történik. A vételár tartalmazza a közművek bekötési költségeit és a telekhányadot is! Garázs és tároló vásárolható a lakásokhoz!

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike, vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon +36709484966 vagy írjon e-mailt a wetsidecredit@gmail.com címre. Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Levél


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6545100


West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6545100

West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó levéli téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 59,84 millió Ft, négyzetméter ára 920 615 Ft, ami a levéli átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant West Side Hitel és Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545100. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Levél ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.