star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Makó

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

42 millió Ft

Eladó lakás Makó

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Makó

  • 56m²


Ár:

42 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Makó központjában helyezkedik el ez az új, modern, minden igényt kielégítő luxusapartman. Felszereltsége megegyezik, sőt több elemében meghaladja a hotelek által nyújtott szolgáltatásokat.
Az apartman két hálószobával egy tágas nappalival, teljesen felszerelt gépesített konyhával és étkezővel, valamint két fürdőszobával és egy külön WC-l rendelkezik. Az erkély csendes szinte a külvilágtól elzárt Makovecz térre néz. A fák lombjai takarásában láthatjuk a fürdő bejáratát, - mely tőlünk 50 méterre található, és az ingyenesen igénybe vehető parkolóban álló gépkocsinkat.
Az apartman, teljesen felszerelt, klíma, TV, mikró, hűtő, internet, wifi, tusolós fürdőszoba, és az egyik szobában szabadon álló kád melyből megcsodálhatjuk a környéket. A lakás összesen 56 nm -s. Nagyszerű elhelyezkedése révén, nyugodt, csendes, ugyanakkor pár perc sétára van éttermektől, fagyizóktól, kávéházaktól.
Remek befektetés, Makó legjobb helyén nagyon szépen felújított és berendezett lakás, mely hosszú távon biztosit megélhetést a tulajdonosának.


Elhelyezkedés

Makó, Makovecz tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6531352


+36 70

Ingatlannet kód: NET6531352


Az általad megtekintett eladó makói (Makovecz tér) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 750 000 Ft, ami a makói átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant makoiingatlanpont hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6531352. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Makó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.