star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Marcali

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

22 millió Ft

Eladó lakás Marcali

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Marcali

  • 57m²


Ár:

22 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál egy MARCALI TÉGLALAKÁST.
A LIDO HOME KESZTHELY által kínált MARCALI TÉGLALAKÁS jellemzői:
- A lakás egy jó állapotú, teljesen bútorozott és gépesített téglalakás Marcaliban. A Balatontól mindössze 15 km távolságra található.
- Az ingatlan összes hasznos alapterülete 57 nm, tájolása NY-i. A lakás mellett az utcán van lehetőség ingyenes parkolásra.
- A lakás egy 4 emeletes társasház 2. emeleten található. Egy tágas nappali és szoba került kialakításra, konyha étkezővel, kamra, közlekedő beépített szekrényekkel, a fürdő és a WC külön helyiségben található. A nappaliból juthatunk ki az erkélyre, ami 2,5 nm-es. Továbbá a lakáshoz tartozik egy saját tároló is, valamint közös tároló hely is van.
- A társasház az 1960-es években épült. Folyamatos felújítások voltak a lakásban.
- A nyílászárók újak fából és műanyagból vannak. A padlóburkolatok járólap és parketta. A fürdőszoba, WC és a konyha csempézett.
- Villany 230 V hálózat.
- A fűtés gázkonvektorokkal megoldott, illetve a melegvizet is gázbojler biztosítja.
- Iskola, óvoda, orvos, boltok, gyógyszertár, buszmegálló, gyalog is néhány perc alatt elérhetőek.
- A mennyiben befektetne tökéletes választás ez a lakás, kiváló kiadásra, mivel az ár tartalmazza az összes bútort és háztartási gépet is.
Amennyiben a LIDO HOME KESZTHELY által kínált TÉGLALAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Kamra
0.8m²
Szoba
20.5m²
Közlekedő
5.6m²
Wc
0.9m²
Konyha
10m²
Erkély
2.4m²
Szoba
16m²
Fürdőszoba
3.2m²

Elhelyezkedés

Marcali


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6525857


+36 30

Ingatlannet kód: NET6525857


Az általad megtekintett eladó marcali téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 385 965 Ft, ami a marcali átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mészáros Zoltán referens a Lido Home Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6525857. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Marcali ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.