star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mátészalka

  • 31 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

16,5 millió Ft

Eladó lakás Mátészalka

  • 31 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Mátészalka

  • 31m²


Ár:

16 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
panel

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Tisztelt Érdeklődő!

Eladásra kínálok Mátészalkán egy központi elhelyezkedésű, alacsony rezsijű, bútorozott, nyugodt környezetben megtalálható 31nm-es, 1 szobás, 4. emeleti panellakást.

A bejárati ajtón belépve jobbra egy tágas, klimatizált nappali nyílik, szemben pedig egy igényesen felújított, modern fürdőszoba fogad.
A nappaliból kilépve jobbra egy szintén jó fényviszonyokkal bíró igényes és praktikus kialakítású konyha található.

Az ingatlant 15 éve lakják, 3 éve esett át egy teljeskörű felújításon, mely során új, műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre, a fürdőszobába új csempeburkolat, továbbá a nappaliba klíma is beszerelésre került.

A lakás rezsije alacsony, internet és kábeltévé elérés biztosított.

Az ingatlan egyedülállóknak, fiatal pároknak ideális lakókörnyezetet biztosít.

A lakás a város központjában helyezkedik el, 5-10 perc sétával minden fontosabb közintézmény (iskolák, óvodák, hivatalok, posta stb.), bevásárlóközpont, gyógyszertár elérhető.

Az ár irányár, mely tartalmazza a bútorokat is!

Az ingatlan hitelképes, melynek intézésében állok a vevők rendelkezésére a legkedvezőbb
megoldásokkal!

További részletekért, vagy megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!


Elhelyezkedés

Mátészalka, Alkotmány út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628777


+36 30

Ingatlannet kód: NET6628777

Az általad megtekintett eladó mátészalkai (Alkotmány út) panellakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 31 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 16,5 millió Ft, négyzetméter ára 532 258 Ft, ami a mátészalkai átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Baksa András referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628777. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mátészalka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.