star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mogyoród

  • 112 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

106,14 millió Ft

Eladó lakás Mogyoród

  • 112 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Mogyoród

  • 112m²


Ár:

106 140 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
1.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!Figyelmébe ajánlom ezt a 2023-ban épült, újépítésű, napfényes, alacsony beépítettségű, zárt lakóparkban lévő lakást zöld környezetben, mégis jó közlekedési adottságokkal. A 4 szobás (nappali + 3 hálószoba) élhető méretű terekkel. 10-16 nm közötti erkélyes hálószobákkal és egy közel 40 nm-es emeleti amerikai konyhás nappalival rendelkezik, ahonnan a lakás különlegessége… egy 35 nm-es terasz nyílik. A hőszivattyús fűtésrendszerrel és kiváló szigeteléssel rendelkezik, emiatt AA energetikai besorolású. A vásárlók számára egy ajándék teremgarázshely és egy tároló is jár az ingatlanhoz, amelyek még kényelmesebbé és praktikusabbá teszik az itt élők mindennapjait, illetve a ház előtt további felszíni beállók is rendelkezésre állnak. Napfényes terek, korszerű fűtési megoldások és a környezettudatos tervezés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az otthon nem csak kényelmes, de fenntartható is legyen.Ez az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik egy modern, kényelmes otthont keresnek, amely közel van a természethez, de mégis gyorsan megközelíthető a főváros az M3 autópályán. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Hívjon bizalommal, ha ajánlatom felkeltette érdeklődését!


Elhelyezkedés

Mogyoród, Ludovika utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635817


+36 70

Ingatlannet kód: NET6635817

Az általad megtekintett eladó mogyoródi (Ludovika utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 106,14 millió Ft, négyzetméter ára 947 679 Ft, ami a mogyoródi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Császi Norbert referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635817. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mogyoród ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.