star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mohács

  • 91 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó lakás Mohács

  • 91 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Mohács

  • 91m²


Ár:

45 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
földszint
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Mohács központjához közel, a Kossuth Lajos utcában, eladó egy 91m2-es, belső kétszintes, 4 szobával rendelkező ingatlan!

Az alsó szinten az előszobából belépve egy konyha étkezőbe juthatunk, illetve itt található egy wc, spájz és egy nappali, amihez tartozik egy terasz és kertkapcsolat. A felső szinten van 3 hálószoba, egy fürdőszoba és egy közlekedő. A fűtése új kondenzációs gázkazánnal megoldott, valamint az alsó szinten egy vízteres cserépkályha van, ami a teljes ház melegét biztosítja, mert a radiátorokat is lehet fűteni vele. De a felső szinten egy klíma is biztosítja a komfortos hőérzetet télen-nyáron.
Az ingatlanhoz tartozik egy tároló, ami jelenleg éléskamraként funkcionál. Az ingatlan kiválóan alkalmas nagycsaládosoknak az elrendezése és elhelyezkedése miatt. A közelben van buszmegálló, iskola, bolt, nemrég felújított családias park, kültéri edzőparkkal.

Amennyiben komolyan érdeklődik, jöjjön el, nézze meg, tegyen egy ajánlatot!


Elhelyezkedés

Mohács, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6421862


+36 30

Ingatlannet kód: NET6421862

Az általad megtekintett eladó mohácsi (Kossuth Lajos utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 91 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 504 396 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Kassai Béláné referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6421862. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.