star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mohács

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

15,5 millió Ft

Eladó lakás Mohács

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Mohács

  • 59m²


Ár:

15 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1949
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Befektetők figyelem!

Mohács Újvárosban eladó egy 59 nm-es, 2 szobás lakás!

Az ingatlan egy tégla építésű társasházban található, parkosított környéken, pár méterre a mentőállomástól, buszmegállótól, iskolától és több bevásárlóközponttól.
Az elmúlt 5-10 évben folyamatos felújításon ment keresztül a lakás, ami érintette a víz- és villanyhálózatot, burkolatokat, ajtókat és ablakokat. Sok ponton záródó bejárati ajtó került beépítésre, az ablakok asztalos által felújított fa ablakok dupla üvegezéssel. A konyhát borovi fenyő ajtókkal rendelkező beépített konyhabútor ékesíti. Az ingatlan fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, de van lehetőség kandalló beépítésére, vagy akár villanyfűtés kialakítását is lehetővé teszi a villanyhálózat. A lakáshoz tartozik közös biciklitároló és saját tároló is.

Ajánlom befektetőknek, mert jelenleg is megbízható, rendszerető albérlők lakják évek óta.

Ha felkeltette érdeklődését, várom hívását, jöjjön és nézzük meg együtt!


Elhelyezkedés

Mohács, Pécsi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6454279


+36 30

Ingatlannet kód: NET6454279

Az általad megtekintett eladó mohácsi (Pécsi út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1949, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 15,5 millió Ft, négyzetméter ára 262 712 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kassai Béláné referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6454279. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.