star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mohács

  • 94 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

14,9 millió Ft

Eladó lakás Mohács

  • 94 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Mohács

  • 94m²


Ár:

14 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1933
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Árcsökkenés!!!
Mohácson a Kossuth Lajos utcában, csendes környezetben udvari lakás eladó.

Az ingatlantól néhány perc sétával elérhető többféle üzlet, bevásárlóközpont, gyógyszertár, óvoda, iskolák, távolsági buszmegállók és a Szepessy park, mely kiváló sportolási lehetőséget biztosít az arra vágyóknak.

A lakás felújítandó állapotú, elhelyezkedése utcafronti, a közös bejáratú kapualjból könnyen megközelíthető. Három szoba, fürdő WC-vel, konyha-étkező-nappali, kamra és egy 16 m2 nagyságú fedett terasz található az ingatlanban. A fűtést vízteres cserépkályha radiátorokkal, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Gáz rákötési lehetőség az udvarból megoldható.

Tároló, kis konyhakert tartozik hozzá.

Átalakítást, felújítást követően a frekventált helyen való elhelyezkedés, a kórház közelsége miatt rendelőnek, irodának, vendégháznak is kiválóan alkalmas.

Hívjon bizalommal, ha meg szeretné tekinteni az ingatlant!


Elhelyezkedés

Mohács, Kossuth Lajos út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6473999


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6473999

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mohácsi (Kossuth Lajos út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m². További jellemzői: az építés éve 1933, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 158 511 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 59%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6473999. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.